Pomůže nákup followers opravdu růstu profilu?

Femina.cz > Fóra > Zábava > Pomůže nákup followers opravdu růstu profilu?

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Steven Lon a poslední změna proběhla před 1 týdnem, 6 dny.

• Autor

Steven Lon
    Účastník

Víš co? Já se na to vždycky díval jako na make-up – můžeš vypadat skvěle, ale pokud pod tím není „pravý obličej“, lidi to brzo prokouknou. Proto jsem followers nikdy nekupoval. Mám menší komunitu, ale reálnou. Ti lidi mi píšou, reagujou, kupujou. Mít pět tisíc „duchů“ není totéž jako mít pět set věrných. Takže podle mě je to otázka stylu – buď honíš čísla, nebo buduješ vztahy.

Madina Tarin
    Účastník

Hele, chápu tě úplně! Já měl to samý dilema, než jsem to zkusil přes jinou službu a hlavně v menším měřítku. Koupil jsem si pár stovek followers instagram, ale nespolíhal jsem jen na to – rozjel jsem k tomu soutěže, začal dělat víc reels a fakt jsem makal na obsahu. Tohle combo mi fakt nakoplo profil. Není to jen o číslech, je to o tom, jak s tím umíš pracovat.
    <div id=“gtx-trans“ style=“position: absolute; left: 138px; top: 62px;“></div>

Sia Enko
    Účastník

Čau lidi, potřebuju radu. Nedávno jsem si zaplatil balíček sledujících, protože jsem chtěl rozjet svůj účet o cestování. Ze začátku to vypadalo slibně, ale pak se něco podělalo – dosahy úplně spadly, engagement skoro na nule. Přitom kámoš to dělal taky a jemu to zvedlo účet o stovky procent. Možná jsem něco pokazil, nebo to byla špatná služba? Má někdo podobnou zkušenost?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist