Po třicítce končí život?

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Po třicítce končí život?

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel a alzbeta1970 a poslední změna proběhla před 7 roky, 5 měsíci.

• Autor
    a
    alzbeta1970
    Účastník

LOL , pardón.

l
    lillith
    Účastník

Zjišťuji, že mladší kolegyně v práci – kolem 25i let mají pravdu. Říkají mi, že už mě nic hezkého nečeká, že přesluhuji a mám uvolnit místo mladším. Nevím, jestli to mysleli tak, že mám spáchat sebevraždu? Podle nich prý už bude následovat jenom přechod, stárnutí, vrásky… bylo mi 34 a tohle mě opravdu zraňuje a znepokojuje. Ještě tomu nasadily korunu novinky se svým článkem „Co se děje v těle ženy po 30. roce“. Psali tam o úbytku estrogenu v těle, úniku moči, perimenopauze a přibírání na váze. Já jsem ve svém životě nic moc hezkého nezažila a už mi vlastně končí??! Už jsem odepsaná a mám si pořizovat oprátku? Můj o tři roky mladší přítel mi tohle vyvrací, že jsem ještě mladá, atd. Pokud mi doporučíte návštěvu psychologa, tak nevím, co na to. K psychologovi jsem chodila a moc mi nepomohl. Naopak by mi udělalo radost, kdyby odepsala nějaká žena v podobném věku, že se třeba vdala, nebo se jí narodilo dítě, abych se ujistila, že ještě nejsem ta odepsaná stará herka, která čeká, až si pro ni příjde kmotra s kosou.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist