Permanentní prodloužení vlasů keratinem

Femina.cz > Fóra > Krása > Permanentní prodloužení vlasů keratinem

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel L LadyLeny a poslední změna proběhla před 1 měsícem.

• Autor
    L
    LadyLeny
    Účastník

Ahoj holky, když jsem potřebovala po náročném období dát vlasy do kupy, tak jsem taky zvolila prodloužení a k tomu začala brát tady ty vitamínky na vlasy https://www.bodybe.cz/p/hair-gummies-double/. Nedávno jsem prodlužko sundala a mám svoje vlasy krásně zdravé a dlouhé, takže si myslím, že ty vitamíny tomu dost pomohly. Brala jsem je teda dlouhodobě, ale byla jsem trpělivá a výsledek opravdu stojí za to.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahoj, to zní super, že jsi byla spokojená. 🙂 Mohu se zeptat, kde si vlasy na keratin kupuješ? Máš nějaký osvědčený obchod nebo značku, kde jsou kvalitní a dobře drží? Ráda bych měla tip, pokud bych se do toho chtěla pustit taky.

Alex Juvion
    Účastník

Permanent hair extensions with keratin sound like a fantastic option for those looking to enhance their look! Managing beauty routines alongside a busy schedule can be challenging. If you’re balancing this with academic work, Quality Assignment offers reliable support to help lighten the load.

D
    Danusina
    Účastník

Čauky, permanentní prodloužení vlasů keratinem jsem měla a musím říct, že jsem byla spokojená. Vydrží obvykle 3–4 měsíce, ale hodně záleží na kvalitě vlasů a péči. Proces aplikace zahrnuje připevnění pramínků keratinovými spoji, které se zahřejí, takže je dobré pořídit si fakt kvalitní vlasy připravené na keratin, aby bylo vše provedeno správně a šetrně.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahoj, holky 🙂 Ráda bych se poradila ohledně permanentního prodloužení vlasů keratinem. Uvažuji o této metodě, ale chtěla bych znát vaše zkušenosti. Jak dlouho vám vydrželo, jaký je proces aplikace, a jak se o prodloužené vlasy staráte, aby vydržely co nejdéle? Máte nějaké tipy, na co si dát pozor při výběru?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist