Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel L LadyLeny a poslední změna proběhla před 1 měsícem.
- AutorPříspěvky
- 18.12.2024 v 23:21#522554
Ahoj holky, když jsem potřebovala po náročném období dát vlasy do kupy, tak jsem taky zvolila prodloužení a k tomu začala brát tady ty vitamínky na vlasy https://www.bodybe.cz/p/hair-gummies-double/. Nedávno jsem prodlužko sundala a mám svoje vlasy krásně zdravé a dlouhé, takže si myslím, že ty vitamíny tomu dost pomohly. Brala jsem je teda dlouhodobě, ale byla jsem trpělivá a výsledek opravdu stojí za to.
- 14.12.2024 v 12:52#522472
Ahoj, to zní super, že jsi byla spokojená. 🙂 Mohu se zeptat, kde si vlasy na keratin kupuješ? Máš nějaký osvědčený obchod nebo značku, kde jsou kvalitní a dobře drží? Ráda bych měla tip, pokud bych se do toho chtěla pustit taky.
- 15.12.2024 v 17:51#522481
Jasně, ráda poradím. Já kupuju vlasy na keratin na vlasy-levne mají široký výběr a dobrou kvalitu. Konkrétně mám tyto https://www.vlasy-levne.cz/vlasy-na-keratin-50/102-50-vlasy-na-keratin-nejsvetlejsi-blond.html a jsem s nimi moc spokojená, dobře drží a vypadají přirozeně. Určitě ale koukni, protože mají různé délky, odstíny i varianty, takže si snadno vybereš přesně to, co ti bude vyhovovat. Kdybys potřebovala poradit s aplikací nebo výběrem, dej vědět
- 12.12.2024 v 7:16#522421
Permanent hair extensions with keratin sound like a fantastic option for those looking to enhance their look! Managing beauty routines alongside a busy schedule can be challenging. If you’re balancing this with academic work, Quality Assignment offers reliable support to help lighten the load.
- 9.12.2024 v 22:08#522382
Čauky, permanentní prodloužení vlasů keratinem jsem měla a musím říct, že jsem byla spokojená. Vydrží obvykle 3–4 měsíce, ale hodně záleží na kvalitě vlasů a péči. Proces aplikace zahrnuje připevnění pramínků keratinovými spoji, které se zahřejí, takže je dobré pořídit si fakt kvalitní vlasy připravené na keratin, aby bylo vše provedeno správně a šetrně.
- 7.12.2024 v 15:33#522348
Ahoj, holky 🙂 Ráda bych se poradila ohledně permanentního prodloužení vlasů keratinem. Uvažuji o této metodě, ale chtěla bych znát vaše zkušenosti. Jak dlouho vám vydrželo, jaký je proces aplikace, a jak se o prodloužené vlasy staráte, aby vydržely co nejdéle? Máte nějaké tipy, na co si dát pozor při výběru?
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.