Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel K Karkolka a poslední změna proběhla před 1 týdnem, 2 dny.
- AutorPříspěvky
- 28.9.2024 v 22:17#520659
Ahoj za mě hezky vymalovat a dost dělají i krásné moderní nože, pánve, hrnce a hezké dózičky. Já si vše kupovala vždy na tescomě, mají za mě největší sortiment, kvalitní spotřebiče i pánve, hrnce co jsou kompatibilní s myčkou a ty nádboku jsou super, vypadá to líp, než mouka např. v původním obalu a je to krásně uspořádané. 🙂
- 18.9.2024 v 19:15#520332
Zdravím, no na první dobrou mě napadá hezky vymalovat. Taky bydlíme v paneláku. Z mojí zkušenosti bych poradila snažit se spíš o minimalistický styl. Spíše čisté zdi a hodně světlé barvy. Jinak hodně dělá barva a celkový vzhled linky. Hodně taky udělá třeba výměna stolu a židlí 🙂
- 20.9.2024 v 15:48#520398
No malování už máme hotové. Jak píšeš, šli jsme do světlých barev. Nakonec jsme dali klasickou bílou. Sice jsem chvíli přemýšlela nad nějakým výrazným odstínem, ale asi by to hodně opticky zmenšilo celou tu kuchyni. Můžu se zeptat jaké máte židle v kuchyni vy?
- 21.9.2024 v 21:26#520436
Pěkný večer, s manželem jsme pořizovali online tady tyto barovky Barová židle do kuchyně Willow – obchod eZidle.cz Nakonec tam máme v kuchyni tři kousky. Hodně se mi líbí tady tento minimalisticky styl a navíc se na nich pohodlně sedí.
- 14.9.2024 v 19:09#520232
Hezký večer, máte někdo nějaký tip jak zútulnit panelákovou kuchyni. Přijde mi, že vzhledem k rozměrům se toho moc vymyslet nedá. Budu moc ráda, za nějaké rady.
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.