Padání vlasů

Femina.cz > Fóra > Krása > Padání vlasů

Zvolené téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel j juliebaborska a poslední změna proběhla před 4 měsíci, 4 týdny.

• Autor
    j
    juliebaborska
    Účastník

Mě na padání vlasů pomohlo omezit stres, upravit jídelníček + doplňky. Mám kolagendrinky od veniry, ty jejich ochucené na vlasy, pleť a nehty. Vlasy mi přestaly padat, nehty jsou pevné, dlouhé, v práci si kolegyně myslely že chodím na gelovky. 😀 Chuťově je to taky super a hlavně je to účinné, zkusila jsem toho mnoho a až tohle mi pomohlo.

W
    Waranka
    Účastník

Mě proti padání vlasů pomohl WeCare Hair s biotinem, přesličkou a vitamíny stimulující vlasové cibulky. Padání ustalo v krátké době a nové vlásky jsem viděla během pár týdnů. Vlasy už mám zase v normě a s větším leskem, navíc se mi zpevnily nehty, které se mi před tím docela lámaly a třepily.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahoj a v jaké míře ti padají? Pokud je to fakt extrémení, tak určitě bych zašla k dermatologovi. Jina40 je sem tam nějaký padání vcelků v normě. Hold hormony jsou hormony. Já s tím mám hlavně problém když se mění roční období. Hlavně na jaře a na podzim. Na doporučení jsem vyzkoušela toto sérum Kérastase Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant posilující sérum proti padání vlasů | notino.cz Používám spíš nárazově, když se problém s padáním vlasů dostaví. Za mě funguje skvěle. Výrazně mi to snížilo frekvenci vypadávání. Navíc dobře regeneruje a zklidňuje vlasovou pokožku, takže po delší době odezní nepříjemné svědění.

danina22
    Účastník

Já měla vlasy totálně zničené z barvení, hodně mi proto i padaly a vypadalo to fakt děsně…potom mi někdo poradil přírodní barvy a vlasovou kosmetiku https://www.khadi.cz/ a vlasy má konečně zdravé a pevné i když si je pravidelně barvím, protože ty barvy jsou rostlinné, vlasy vůbec nezatěžují (naopak) a přitom krásně kryjí 🙂

S
    Sstrakata
    Účastník

A neřešila jste některá řídké a prořídlé vlasy tím, že jste si je nechala nasadit clip in vlásky?

D
      DanaTrvnita
      Účastník

Já ano, byla jsem si vybrat a nechat si je nasadit přímo v obchodě, co mají Clip Vlasy Levně v Brně. Poradili mi s odstínem a vlásky jsem si tam nechala nasadit, doma jsem si netroufala, protože s tím nemám žádnou zkušenost a vlastně bych ani nevěděla, kolik balení třeba objednat.

m
    monikap008
    Účastník

Zkuste šampon co mám já HAIR BOOSTER Šampon – Tomáš Arsov (tomasarsov.cz) Ale určitě bych doporučila i vyživení zevnitř – vitamíny, strava, apod. Masírovat pokožku hlavy.

a
    adzinka88
    Účastník

Já jsem to vyřešila prodloužením, původně jsem měla permanentní metodou ring, ale doplňování nebylo nic pro mě z finančního ani časového hlediska ok. Takže jsem sáhla po clip upevnění  – sundáš a nasadíš kdy jen chceš. Dobarvila jsem si je podle sebe, takže jsou k nerozeznání s mými.

j
      juliebaborska
      Účastník

Můžu se zeptat odkud vlasy máš? Dle barvení soudím, že jsou lidské. Jednou jsem naletěla na podvodný eshop a přišla o peníze, protože ty vlasy byly syntetika.

a
        adzinka88
        Účastník

kupovala jsem je na clipinhair, https://www.clipinhair.cz/135-clip-in-vlasy-43cm-100-lidske-remy-70g-platina.html, dobarvila jsem si je na rosegold blond barvu, protože jsem nikde nesehnala jakou jsem chtěla. Sama mám zkušenost se syntetikou a už nikdy..

j
    jandulka25
    Účastník

Taky jsem si při padání vlasů pomohla jejich zahuštěním pomocí clipů. Mám výbornou zkušenost od http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz

D
      Dasinuska
      Účastník

Clipy jste zvládla nasadit sama, nebo je lepší jít ke kadeřnici. Taky bych si ráda prodloužila a hlavně zahustila vlasy. Rozhoduji se jakou metodou.

j
        jandulka25
        Účastník

Co se týká jakékoliv úpravy vlasů a účesu, využívám služeb své dlouholeté kadeřnice. Takže clipy a jejich následnou úpravu jako dobarvení jsem samozřejmě nechala na ní.

Mira Bayt
    Účastník

Dobrý den! Nedávno jsem porodila dítě a teď mě trápí vypadávání vlasů. Vím, že je to běžný jev, ale to mi neubírá na stresu. Všimla jsem si, že mi vlasy vypadávají, když je rozčesávám, myju si je nebo se jich jen dotýkám. Už jsem přišla o hodně vlasů a je to velmi děsivé.Snažím se jíst zdravou stravu a pít hodně vody. Používám také jemný šampon a kondicionér. Doufám, že to pomůže zmírnit vypadávání vlasů.

kvapik
    Účastník

Doporučuju nechat si udělat trichologické vyšetření, já byla na téhle klinice https://www.clinicalhair.cz/ a moc mi tam pomohli, mají skvělý přístup a opravdu se vyznají. Pobočky mají po celé republice a říkám si teď, že jsem tam měla jít hned a zbytečně se s tím netrápit sama.

e
      evcasl
      Účastník

Aha o takovém vyšetření slyším poprvé, jak to probíhá a za jak dlouho se ti to potom zlepšilo?

kvapik
        Účastník

To bude asi hodně individuální, záleží co budete řešit. Už mě to bylo asi na 4 měsíce, ale oni ti tam všechno poví, opravdu se vyznají 🙂

e
          evcasl
          Účastník

Aha už jsem si tam o tom přečetla na jejich stránkách, určitě se tam objednám, ani to není drahý, děkuju.

No a pomohlo ti něco? Co vše jsi zkusila? Já mám bohužel smutnou zušenost. Na zlepšení kvality vlasů jsem toho zkusila opravdu hodně, ale bohužel nic mi nezabralo 🙁 Takže jsem sáhla po clip in. Ty jsou v účesu naprosto super. Udělají skvělý vlasy a není vůbec poznat, že mám příčes 🙂

K
      Katchorka
      Účastník

No, to mi ani nemluv. Já jsem toho na ty moje vlasy zkusila opravdu hodně, ale bohužel, je to přesně jak píšeš… Taky mi na to nikdy nic nepomohlo. Ale ta metoda clip in vypadá slibně. Jaké clipy si od https://www.clip-in-vlasy.eu/ kupuješ? A vždy jsi v pohodě trefila odstín?

P
        Polinko
        Účastník

Na tom shopu clip in vlasy.eu jsou super v tom, že oni jsou velmi ochotní a se vším ti poradí. S volbou odstínu a typem clip in. Psala jsi jim? Zkus to, poradí ti.

H
    Hanička45
    Účastník

Jiné kolageny netuším jestli fungují, ale za Orcacollagen se můžu zaručit. Všechny informace najdete na jejich stránkách http://www.orcacollagen.cz tam můžete dělat i objednávku. Doporučím si před objednávkou zřídit členství, pak máte zadarmo dopravu, nejnižší cenu za kolagen na trhu a objednávka se sama generuje.

M
    Miluška Nová
    Účastník

Holky, já jsem vždycky myslela, že kolagen je jen marketingový tah, ale tento kolagen mě zaujal. Napíšete ještě víc informací a kde ho kdyžtak objednat?

H
    Hanička45
    Účastník

Mě na padání vlasů výborně zafungoval Orcacollagen. Vlasy mají navíc i lepší kvalitu a jsou pevnější. Výsledky navíc vidím i na nehtech a pleti, což je příjemný bonus 🙂

B
    Blacka
    Účastník

Dobrý večer, co Vám prosím zafungovalo na padání vlasů? Mám po čtyřicítce a vlasy mi padají už nějakou dobu.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist