Nová koupelna

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Nová koupelna

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel b bibi.ka a poslední změna proběhla před 7 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    g
    giska
    Účastník

Co se týče doplňků do koupelny, tak za mě určitě tyhle https://www.bakly.cz/koupelna a značka Zone Denmark. Já od nich mám všechny a jsou naprosto super.

e
      eva.zaleskA1
      Účastník

A nemáte doma některá ty jejich nože Foresta? Já jsem po nich koukala a líbí se mi, jen ta cena mi přijde docela přehnaná.

b
        bibi.ka
        Účastník

Já nože Foresta na bakly kupovala. Jako jo, ta cena je v porovnání s jinými možnostmi a nabídkami vyšší, ale zase musím říct, že jde poznat i ten rozdíl v kvalitě. Měla jsem doma už hodně nožů a tento je zaručeně nejlepší.

I
      IsabelaZlata
      Účastník

Jo, mají tam moc hezké věcičky, to souhlasím. Já na jejich eshop narazila docela náhodou, když jsem sháněla nové talíře do kuchyně.  A ty jejich mě úplně zaujaly tím, že jsou prostě jiné.

D
      Danusina
      Účastník

Taky od nich mám už pár kousků. Věci do koupelny tedy zatím ne, ale možná s jarem dostanu chuť koupelnu refreshovat. 😀 🙂

g
        giska
        Účastník

Jako koupit aspoň nové doplňky a ručníky dají koupelně nový nádech. Já jsem si občas takhle měnila před rekonstrukcí.

S
    SarkaKiska
    Účastník

My máme tohle všechno od Kaldewei. Koukněte na jejich nabídku, mají vše z prvotřídní smaltované oceli v krásných moderních designech. Máme od nich umyvadlo na desku Cayono, sprchovou vaničku Superplan Zero a vypadá to perfekně 🙂

j
      jancajanicka
      Účastník

Jé to jsou opravdu úplně designové kousky, to se mi moc líbí. Koukám tam i na tu povrchovou úpravu Invisible grip u sprchových vaniček, to mi přijde super. Moc díky za tip, myslím, že je jasno odkud vybereme 🙂

M
    Martiti
    Účastník

Taky ocením tipy, chceme něco opravdu kvalitního co vydrží a přemýšlíme i nad vířivou vanou 🙂

j
    jancajanicka
    Účastník

Ahoj, rekonstruujeme koupelnu a byla bych ráda za doporučení na kvalitního výrobce van, umyvadel, sprchový vaniček…předem míc díky za sdílení zkušeností

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist