Nosítko pro mimi

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Nosítko pro mimi

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel P Petran. a poslední změna proběhla před 7 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    P
    Petran.
    Účastník

Tady máte odkaz na nosítko, které jsem nakonec vybrala  já a jsem moc spokojená – je pohodlné a prcka do něj jednoduše dám a je spokojený http://www.feedo.cz/boba-nositko-deti-boba-bliss-grey-1

K
    Kandina
    Účastník

Holky, vložily byste prosím odkaz na nosítko? Taky ho zrovna vybírám a ráda si nechám doporučit konkrétní nosítko.

z
    zralok.85
    Účastník

🙂

P
    Petran.
    Účastník

Holky, já jsem se dívala na feedo.cz a mají taky nosítka na výběr od značky BOBA – máte některá zkušenost? Mají tam teď slevy, tak bych ho chtěla objednat od nich.

H
      HelaStach
      Účastník

Dobrý večer, já jsem se dívala na jejich věrnostní program a mají fakt super podmínky, slevy a čerpáte jen samé výhody.

b
    barcca
    Účastník

Taky mám nosítko Ergobaby, vybrala jsem ho právě na Crystalbaby za výhodnou cenu a moc si ho chválím, už ani nevím co bych si bez něj počala 🙂

S
      SarkaKiska
      Účastník

Mám ho taky, objednávali jsme odtud i kočárek a jsme s obojím moc spokojení.

k
    katkakatule
    Účastník

Já mám tohle https://www.crystalbaby.cz/179-ergobaby-adapt-novinka a je perfektní. Je pohodlné, malá je v něm moc spokojená a nožičky drží v ergonomické poloze, což pro mě bylo nejdůležitější. Navíc je i hezky prodyšné a dá se nosit ve třech pozicích.

l
    lenana
    Účastník

Ahoj maminky, kdo nosíte, můžete mi prosím doporučit kvalitní nosítko? Moc děkuju za sdílení zkušeností 🙂

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist