Může mi někdo doporučit dobré kurzy pro manažery?

Femina.cz > Fóra > Kariéra a peníze > Může mi někdo doporučit dobré kurzy pro manažery?

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel A Anka45 a poslední změna proběhla před 2 týdny, 4 dny.

• Autor
    A
    Anka45
    Účastník

Ahojky 🙂 Hele, já taky nedám dopustit na papírové diáře 😀 No… a pokud hledáte něco praktického s dostatkem místa na poznámky, určitě doporučuji diáře od Notique. Jsou skvěle zpracované, přehledné a nabízejí spoustu místa na všechny úkoly, schůzky i osobní poznámky. Já osobně s nimi mám velmi dobrou zkušenost – diář je nejen praktický, ale i kvalitní, takže vydrží celý rok bez problémů. Navíc mají na výběr různé velikosti a designy, takže si určitě vyberete ten, který vám bude nejvíce vyhovovat. Za mě osobně si myslím, že tam si vybereš 🙂

z
    zvonilka
    Účastník

Dobrý den 🙂 Holky, mohu se prosím zeptat… Hledám kvalitní diář. Tedy papírový diář, jsem prostě konzerva… A hledám info a hlavně doporučení. Měly byste prosím tip? Jde mi hlavně o praktičnost a dostatek místa na poznámky…

x
    xtnen
    Účastník

Gratuluju k povýšení 🙂 K vaší otázce – nejsem manažer, ale nedávno jsem náhodou narazil na informace o vzdělávacích kurzech… Myslím, že se ta firma jmenuje Laba. Upřímně řečeno, moc jsem to zatím nestudoval, ale pamatuji si, že měli nějaký zajímavý kurz pro manažery. Myslím, že to byl tento: https://l-a-b-a.cz/lecture/324-obchodni-reditel, ale nemůžu zaručit, že jsou ty informace stále aktuální. Měly by tam být všechny podrobnosti o programu, lektorovi a rozvrhu. Je mi líto, že nemůžu poradit víc, ale doufám, že vám tyto informace aspoň trochu pomůžou při hledání.

a
    afcqaha
    Účastník

Nedávno jsem se stal vedoucím oddělení ve velké společnosti a mám pocit, že mi chybí manažerské dovednosti. Může mi někdo doporučit dobré kurzy pro manažery v ČR? Nejlépe něco praktického a moderního.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist