Femina.cz > Fóra > Kariéra a peníze > Může mi někdo doporučit dobré kurzy pro manažery?
Může mi někdo doporučit dobré kurzy pro manažery?
Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel A Anka45 a poslední změna proběhla před 2 týdny, 4 dny.
- AutorPříspěvky
- 27.8.2024 v 21:05#519964
Ahojky 🙂 Hele, já taky nedám dopustit na papírové diáře 😀 No… a pokud hledáte něco praktického s dostatkem místa na poznámky, určitě doporučuji diáře od Notique. Jsou skvěle zpracované, přehledné a nabízejí spoustu místa na všechny úkoly, schůzky i osobní poznámky. Já osobně s nimi mám velmi dobrou zkušenost – diář je nejen praktický, ale i kvalitní, takže vydrží celý rok bez problémů. Navíc mají na výběr různé velikosti a designy, takže si určitě vyberete ten, který vám bude nejvíce vyhovovat. Za mě osobně si myslím, že tam si vybereš 🙂
- 23.8.2024 v 15:44#519862
- 14.8.2024 v 15:47#519709
Gratuluju k povýšení 🙂 K vaší otázce – nejsem manažer, ale nedávno jsem náhodou narazil na informace o vzdělávacích kurzech… Myslím, že se ta firma jmenuje Laba. Upřímně řečeno, moc jsem to zatím nestudoval, ale pamatuji si, že měli nějaký zajímavý kurz pro manažery. Myslím, že to byl tento: https://l-a-b-a.cz/lecture/324-obchodni-reditel, ale nemůžu zaručit, že jsou ty informace stále aktuální. Měly by tam být všechny podrobnosti o programu, lektorovi a rozvrhu. Je mi líto, že nemůžu poradit víc, ale doufám, že vám tyto informace aspoň trochu pomůžou při hledání.
- 14.8.2024 v 15:40#519708
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.