MS kalíšek

Femina.cz > Fóra > Zdraví > MS kalíšek

Zvolené téma obsahuje celkem 14 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel  kvapik a poslední změna proběhla před 2 roky, 4 měsíci.

• Autor
    t
    tana.hadkova
    Účastník

A máte různý velikosti nebo jenom jeden na celou menstruaci?

kvapik
      Účastník

Já si vystačím s jedním, ale naštěstí to nemívám moc silný. Musíš si to sama vyzkoušet a otestovat co ti bude vyhovovat, určitě můžeš mít i jeden na slabý dny a další na ty nejsilnější, uvidíš 😉

n
    nanna
    Účastník

Taky to chci zkusit, fakt ho po zavedení vůbec necítíte?

kvapik
      Účastník

Opravdu o něm vůbec nevím, když si dobře vybereš tak to je opravdu pohodlný

n
        nanna
        Účastník

Tak jsem si vybrala na maluna.cz kalíšek a musím říct že je to fakt pohodlný

kvapik
          Účastník

No tak vidíš, já si to hodně oblíbila a mám hlavně dobrej pocit že si nedávám do těla nic co tam nepatří

n
            nanna
            Účastník

Já se právě kvůli tomu rozhodla pro kalíšek a jsem za to ráda, moc mi to nakonec vyhovuje

l
    libuse86
    Účastník

Ahoj, jaký ten kalíšek jsi nakonec vybrala? A koukala ses na nabídku maluna? Tam mají docela hezký výběr 🙂

kvapik
      Účastník

Jojo vybrala jsem si nakonec tam kalíšek Lunette a jsem s ním spokojená, opravdu o něm vůbec nevím a zatím perfetkně všechno zadržel.

l
        libuse86
        Účastník

Tak super 🙂 A odkud sis ho nakonec vybrala?

kvapik
    Účastník

A jste si tím kalíškem jistý i při koupání?

K
    Katchorka
    Účastník

Ahojky, maluna je super shop. Znám ho a nakupuju tam docela často. Kalhotky na sport a kalíšek při MS, když nesportuju 🙂 Mně se hlavně líbí přehlednost jejich nabídka a taky info, že ke všemu mají 🙂

P
    Polinko
    Účastník

Ahoj, kalíšků je celá řada 🙂 Co ale mohu radit, tak mrkni na tento web https://www.maluna.cz/. Mají super nabídku a hlavně tam mají info, co se těch kalíšků týká. Takže si podle něj v pohodě vybereš 🙂

B
    Bedriška Malá
    Účastník

Ahoj holky 🙂 Měla bych dotaz na MS kalíšek 🙂 Je tu některá, co ho používá? Pokud ano, jak jste s touto alternativní metodou ochrany spokojeny? A jaký kalíšek se vám osvědčil?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist