Liposukce

Femina.cz > Fóra > Krása > Liposukce

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel z zvonilka a poslední změna proběhla před 1 měsícem.

• Autor
    z
    zvonilka
    Účastník

Já jsem byla na klinice https://mybestcare.cz/. A jsem nadšená 🙂 Měla jsem takový ošklivý převis… Jako sice jsem něco shodila, ale ne vše a to břicho bylo fakt ošklivý. Ale tady… Tady mi pomohli, tak neskutečně. Převis je pryč a já jsem šťastná 🙂

C
      Charlottka
      Účastník

A prosím, koho tam na tu liposukci doporučuješ? Koukala jsem, že tam je víc doktorů. Chtěla bych jít na stehna, ta mě hodně trápí, hlavně vnitřní strana, ale celkově je to moje problémová partie.

z
        zvonilka
        Účastník

Byla jsem u MUDr. Paducha a doporučuju. Má na ty liposukce skvělé recenze a hodně si chválí jeho preciznost a přirozené výsledky. Určitě budeš u něj v dobrých rukou.

D
    Deniska11
    Účastník

Čauko, co se dr týče, tak za mě jednička https://www.justan.cz/. Určitě bych se tam objednala na konzultaci, pan doktor má zlatý ručičky… Já jsem byla a za mě..určitě jsou příjemnější věci v životě, ale není to nic co by se nedalo ustát. Můžeš si dát i celkovou narkózu, já jsem měla ale jen lokální umrtvení a v pohodě. Určitě to za to stojí. Nesmíš se bát, ze začátku budeš oteklá, mít modřinky, ale jak se začneš hojit a plně se zahojíš, tak je to paráda. Mě vadilo asi jen to prádlo, to fakt stahuje hodně.

k
      koralovka85
      Účastník

O tom kompresním jsem už taky četla, že to dělá holkám problém. 😀 Ale děkuji moc za doporučení i za tvoje pocity. Koukala jsem na stránky pana doktora, ceny jsou za mě v pohodě a přijde mi že to má i moc hezky popsané a má i moc pěknou práci, dle fotek. 🙂 Tak jsem zkusila objednat konzultaci na příští rok! Tak jsem zvědavá. 🙂

k
    koralovka85
    Účastník

Ahoj, jdu s kůží na trh. Hrozně dlouho jsem nešťastná ve svém těle a uvažuji o liposukci. Zajímalo by mě zda na ni někdo byl a jak jste spokojené? Stojí to za to? Budu ráda i za případná doporučení na nějakého doktora. Praha, Brno a okolí.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist