Línání psů – co s tím?

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Línání psů – co s tím?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Nikolas a poslední změna proběhla před 10 měsíci, 2 týdny.

• Autor

Nikolas
    Účastník

<span style=“color: #000000; font-size: 10pt; font-family: Arial;“ data-sheets-root=“1″>This is an outstanding article. Appreciate your effort in writing it. Solar</span>

K
    Kalenta
    Účastník

Já jsem s moc oblíbila tento https://rawbark.cz/produkt/psi-sampon-proti-linani-a-na-zarivou-srst/. Dělají věci bez parabenů a všch těch chemických látek, mají je poctivé s bylinkami a vitamíny. U nás teda funguje skvěle.

a
      andy.blaha
      Účastník

Moc děkuji za tip. Rawbark značku vůbec neznám, ale koukla jsem teda na internet a mají moc hezké recenze i co se jídla pro pejsky týče, takže jsem šla objednat a přibalila i nějaké konzervy a mlsky. 🙂

Poppy Mis
    Účastník

Reading your content was enjoyable. I’m forward to seeing your post when it goes live. Have success with your next update. This essay is very interesting and helpful. poppy playtime unblocked
    <p style=“margin: 0cm; margin-bottom: .0001pt;“></p>

a
    andy.blaha
    Účastník

Ahojky, prosím Vás kdo má doma čtyřnohého miláčky, co děláte v ty období, kdy Vám pejsek líná? Vysávám každý den. Snažíme se i vyčesávat, ale nepřijde mi že to pomáhá.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist