Kosmetika Iuvenio

Femina.cz > Fóra > Krása > Kosmetika Iuvenio

Zvolené téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel m milka8 a poslední změna proběhla před 1 rokem, 10 měsíci.

• Autor
    n
    nanna
    Účastník

Já nedám dopustit na kosmetiku Miracletox, co jsem jí začala používat mám pleť úplně vyplněnou a rozjasněnou, bez velkých pórů a taky krásně sjednoucenou, často chodím i bez makeupu, což jsem si dřív rozhodně nemohla dovolit.

m
      milka8
      Účastník

Už jsem o ní slyšela a zaujaly mě hlavně ty ampulky, asi to teda taky zkusím když čtu takový dobrý ohlasy

l
      lenana
      Účastník

Aha a kde jí kupuješ a co všechno od nich používáš?

n
        nanna
        Účastník

Tady https://www.byfemme.cz/miracletox/ mám od nich sérum a krém a teď jsem si koupila i ty jejich ampule, zatím jsem použila jednou a vůbec jsem nečekala takový skvělý výsledek

l
          lenana
          Účastník

Zní to báječně, takže objednávám a už se nemůžu dočkat až jí vyzkouším!

n
            nanna
            Účastník

Super tak se potom ozvi když se ti bude chtít jaký máš první dojmy, doufám že z ní budeš tak nadšená jako já 🙂

m
      marianana
      Účastník

Já mám teda taky problém s velkýma pórama a výživný krémy mi to ještě zhoršujou, no jenže co mám potom dělat když už musím řešit vrásky a do toho ještě póry a pupínky..

k
    karolina.ka95
    Účastník

Trvalo mi celkem dlouho než jsem našla to, co mé pleti bude vyhovovat a za posledního půl roku co používám korejskou kosmetiku, tak musím říct, že mám pleť v super stavu a neměnila bych.

S
    Samnionka
    Účastník

Jejich produkty vypadají fakt dobře a všude čtu jen samou chválu. Určitě si od nich kompletní rutinu taky objednám 🙂

P
    Pisinka
    Účastník

Právěže je česká a navíc fakt výborná. Pokud ale nezkusíte sama, nepochopíte 🙂 Já používám kompletní rutinu – čistící gel Urban, essenci Fresh, sérum Crosslinked a krém Calm. Vše můžete objednat tady https://www.iuvenio.com/vsechny-produkty/

S
    Samnionka
    Účastník

Holky a co je to za kosmetiku, napíšete? Asi nebude česká, že?

P
    Pisinka
    Účastník

Já ji používám už skoro rok a hodlám u ní zůstat, protože mají výborné produkty. Kupuju kompletní rutinu, na počínající vrásky je kosmetika viditelně účinná.

M
    MájinkaS
    Účastník

Zdravím, používáte někdo kosmetiku Iuvenio? Jde o českou kosmetiku a jejich produkty se mi moc líbí a chtěla bych je vyzkoušet.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist