Kosmetika 45+

Femina.cz > Fóra > Krása > Kosmetika 45+

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel E EvaJasan a poslední změna proběhla před 3 dny, 10 hodinami.

• Autor
    E
    EvaJasan
    Účastník

Tady kosmetiku Astrid objednávám já. Doporučím zkusit denní krém a uvidíte, že brzo koupíte i noční krém a sérum, kosmetika je totiž skvělá http://www.tetadrogerie.cz/eshop/katalog/astrid-d-krem-50ml-rp55-zpevnujici-of15

A
    Alecca
    Účastník

Ahoj, kupujete něko kosmetiku na Notinu? Jak jste s jejich službami spokojené?

K
    Kandina
    Účastník

Holky, tuto kosmetiku bych zkusila – už dlouho kolem této české značky chodím a přemýšlím, že jejich produkty vyzkouším. Napíšete prosím, kde jejich produkty objednat na internetu? Kde kosmetiku kupujete Vy?

E
    EvaJasan
    Účastník

Zdravím, já jsem nedávno narazila na skvělou značku Astrid a jejich řadu kosmetiky Rose Premium. Mám denní a noční krém a sérum a jsou hrozně spokojená. Kosmetika má dobré složení, ale hlavně mám krásnější, jemnější a vyhlazenější pleť. Taky co vím, tak tato řada byla zvolena spotřebiteli jako novinka roku v pleťové kosmetice.

H
    Hanička45
    Účastník

Dobrý večer, jakou kosmetiku prosím doporučíte na vrásky a celkové zlepšení stavu pleti? Je mi 45 let a je potřeba se začít o pleť víc snažit.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist