Konopná kosmetika

Femina.cz > Fóra > Krása > Konopná kosmetika

Zvolené téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel l lenana a poslední změna proběhla před 2 roky, 9 měsíci.

• Autor
    b
    barcca
    Účastník

Mně teda moc vyhovuje česká vegasnká kosmetika Iuvenio

l
      lenana
      Účastník

Koukám na jejich stránky a vypadá moc dobře podle popisu, objednala jsem si vzorečky tak jí vyzkouším.

K
    Kryska
    Účastník

Máte zkušenost vyloženě i s cbd kapkami jaký má vliv na ekzém ? Popřípadě kolikaprocentní by jste mi je doporučili ?

i
      irishanova
      Účastník

Koukni na rastakoala.com mají tam cbd a cbg od cannacare. Ty mám vyzkoušené já a i když je to léčba na dlouho (ekzém) tak se vyplatí to vydržet, protože ten výsledek se dostaví.

m
      markurka5
      Účastník

Nevím v jakém máš ekzém stavu ani jestli už si nějaký cbd produkt někdy zkoušela, ale zkusila bych začít buď s 10% nebo 15% kapkami 🙂

N
    Nivea
    Účastník

Mně moc vyhovuje tahle https://www.biosnopek.cz/ česká přírodní kosmetika je skvělá, vřele doporučuju jejich krém na vrásky 🙂

j
      jaarkkaa
      Účastník

Moc se mi líbí že to složení je fakt čistě přírodní, takže zkouším objednat a děkuju za tip 🙂

n
      nanna
      Účastník

Tak už od nich používám pleťový krém a je strašně příjemnej 🙂 mám po něm krásně hebkou pleť a nádherně voní 🙂

N
        Nivea
        Účastník

To jsem ráda, že ti vyhovuje 🙂

n
      nanna
      Účastník

To vypadá super, díky za tip

N
        Nivea
        Účastník

Není zač, ráda jsem poradila

J
    JaninaR
    Účastník

Záleží na co konkrétně by to bylo, ale zkus se podívat na rastakoala.com, kde určitě něco vybereš.

m
      markurka5
      Účastník

Zatím používám tady toto https://www.rastakoala.com/produkty/detail/hemp-ointment-universal-100-ml a musím říct, že stav kůže je mnohem lepší. Nepociťuju takové to nepříjemné pnutí a ložiska nejsou tak suchá a „nešupinatím“.

k
        karolina.ka95
        Účastník

Taky mám problémy s ekzémem, ale spíš bych chtěla zkusit ty cbd a cbg kapky. Přece jenom ten ekzém musí mít nějakou příčinu, která se děje uvnitř. I když zase ta mast může být dobrá na zklidnění. Nevíte jestli se to dá kombinovat mast a cbd olej ?

m
          markurka5
          Účastník

Jestli to myslíš tak, že kapky budeš užívat vnitřně a ložiska promazávat, tak určitě. Ten efekt by měl být zase o něco větší.

S
    SarkaKiska
    Účastník

Já používám kosmetiku https://www.iuvenio.com/ zkusila jsem toho opravdu hodně a tahle kosmetika mi maximálně vyhovuje a to mám hodně citlivou pleť a jen tak něco nesnesu

m
    markurka5
    Účastník

Zdravím, jakou máte prosím zkušenost s cbd kosmetikou ? Chtěla bych ji vyzkoušet na promazávání suché pokožky, tak budu ráda, když mi napíšete, co konkrétně bych měla vyzkoušet.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist