Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel j juliebaborska a poslední změna proběhla před 2 týdny, 2 dny.
- AutorPříspěvky
- 29.8.2024 v 19:07#519994
Ahoj, záleží na co chceš konkrétně kolagen užívat. Mám kolagen jak na klouby, tak i rybí na vlasy, pleť a nehty. Trvalo cca dva měsíce než jsem viděla první výsledky. Kdyby Vás zajímalo více, tak se ráda podělím.
- 27.8.2024 v 23:04#519969
Hele, ono asi záleží na tom, proč ten kolagen chceš užívat. Já osobně jsem si ho koupila, aby mi pomohl zpevnit pleť a zlepšit její hydrataci. Změny byly viditelné přibližně po 4 až 6 týdnech pravidelného užívání. Pleť vypadá hladší a jemnější, a vrásky kolem očí i rtů se výrazně zjemnily. Jinak já osobně užívám kolagen od kolagendrink.cz. Ten má velmi příjemnou chuť a skvěle se vstřebává 🙂
- 25.8.2024 v 18:47#519909
Ahojky, já už beru dlouhodobě tento kolagen od Nordbo https://www.notino.cz/nordbo/kollagen-kolagen-pro-krasne-vlasy-a-pokozku/ a řekla bych, že je to fajn doplněk stravy, který určitě neuškodí. Chce to brát aspoň pár měsíců, než se dostaví nějaký viditelný účinek, ale určitě mi rychleji rostou vlasy a míň padají a taky se mi zlepšila kvalita nehtů. S klouby problémy zatím naštěstí nemám, tak tam nedokážu ten účinek posoudit, ale řekla bych, že jako nějaká prevence je to taky dobrý.
- 12.8.2024 v 19:26#519680
Ahoj holky, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s užíváním kolagenu. Přemýšlím, že bych ho začala brát, ale nejsem si jistá, jaké jsou skutečné účinky. Pomohl vám kolagen zlepšit stav pleti, vlasů nebo kloubů? A jak dlouho trvalo, než jste začali vidět nějaké výsledky? Doporučili byste ho užívat, nebo je to spíš zbytečné?
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.