Kolagen?

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Kolagen?

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel j juliebaborska a poslední změna proběhla před 2 týdny, 2 dny.

• Autor
    j
    juliebaborska
    Účastník

Ahoj, záleží na co chceš konkrétně kolagen užívat. Mám kolagen jak na klouby, tak i rybí na vlasy, pleť a nehty. Trvalo cca dva měsíce než jsem viděla první výsledky. Kdyby Vás zajímalo více, tak se ráda podělím.

A
    Anka45
    Účastník

Hele, ono asi záleží na tom, proč ten kolagen chceš užívat. Já osobně jsem si ho koupila, aby mi pomohl zpevnit pleť a zlepšit její hydrataci. Změny byly viditelné přibližně po 4 až 6 týdnech pravidelného užívání. Pleť vypadá hladší a jemnější, a vrásky kolem očí i rtů se výrazně zjemnily. Jinak já osobně užívám kolagen od kolagendrink.cz. Ten má velmi příjemnou chuť a skvěle se vstřebává 🙂

Ahojky, já už beru dlouhodobě tento kolagen od Nordbo https://www.notino.cz/nordbo/kollagen-kolagen-pro-krasne-vlasy-a-pokozku/ a řekla bych, že je to fajn doplněk stravy, který určitě neuškodí. Chce to brát aspoň pár měsíců, než se dostaví nějaký viditelný účinek, ale určitě mi rychleji rostou vlasy a míň padají a taky se mi zlepšila kvalita nehtů. S klouby problémy zatím naštěstí nemám, tak tam nedokážu ten účinek posoudit, ale řekla bych, že jako nějaká prevence je to taky dobrý.

z
    zvonilka
    Účastník

Ahoj holky, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s užíváním kolagenu. Přemýšlím, že bych ho začala brát, ale nejsem si jistá, jaké jsou skutečné účinky. Pomohl vám kolagen zlepšit stav pleti, vlasů nebo kloubů? A jak dlouho trvalo, než jste začali vidět nějaké výsledky? Doporučili byste ho užívat, nebo je to spíš zbytečné?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist