Kaše na noc

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Kaše na noc

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel K Klára29 a poslední změna proběhla před 2 roky, 9 měsíci.

• Autor
    K
    Klára29
    Účastník

Moc díky, takhle jsem to měla na mysli 🙂 Hned jsem si kaše od Sunaru objednala do zásoby 🙂

E
    Esterinda
    Účastník

Já kaše objednávám tady https://www.alza.cz/search.htm?exps=sunar%20ka%C5%A1e Mají k objednání kaše po 6 kusech za zvýhodněnou cenu.

D
    Danka.m
    Účastník

Holky, nemáte ještě tip kde mají kaše od Sunaru k objednání po více kusech a za dobré ceny?

E
    Esterinda
    Účastník

Já dávám dcerce kaši před spaním. Kaše od Sunaru ji zasytí a spinká až do rána. Vím, že některé kamarádky dávají kaše na snídani, ale nám kaše na noc vyhovuje.

K
    Klára29
    Účastník

Holky, napíšete kdy kaše prckům dávat? Jsou lepší na snídani nebo na večeři?

E
    Esterinda
    Účastník

Velký výběr kaší má Sunar – mléčné, nemléčné, cereální … Mají i jednoduchou přípravu a skvěle zasytí.

D
    Danka.m
    Účastník

Zdravím, dcerka má 5 měsíců a chtěla bych už zkusit kaši na noc. Poradíte dobrou značku? Jaké kaše kupujete Vy?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist