Kam v září na dovču

Femina.cz > Fóra > Cestování > Kam v září na dovču

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel D Danusina a poslední změna proběhla před 1 týdnem, 4 dny.

• Autor
    P
    Petran.
    Účastník

No spíš jsme na nějaké túry a výšlapy.

D
      Danusina
      Účastník

Já bych doporučila Dolomity. My jsme tam byli teď koncem srpna. Teď v září, začátkem řijna, pokud pojedete tak určitě stihnete ještě dobré počasí. Já jsem z toho bylo doslava hotová. Moc se nám to líbilo.

P
        Petran.
        Účastník

Wow! Dolomity jsme právě zvažovali. Můžu se zeptat co je ideální si vzít sebou? Přemýšlím hlavně jak velký batoh.

D
          Danusina
          Účastník

Hodně záleží jak to máte v plánu, jestli budete bydlet na jednom místě, nebo chcete jít několikadenní track. My jsme právě šli z jednoho místa do druhého, spali jsme v kempech ve stanu, takže jsem měla větší batoh.

P
            Petran.
            Účastník

To si mě teda úplně nevadila. Takže je tam víc kempů? Dá se podniknout trasa třeba z místa A do místa B? A můžeš doporučit nějaký batoh na delší tůry?

D
            Danusina
            Účastník

Jasně, jak tam plno tras. Doporučuju si nainstalovat apku AllTrails, tak najdeš různé etapy dle náročnosti i dnů. Jinak já jsem měla tento batoh Thule Landmark batoh 70L pro ženy TLPF170 – tmavě červený – nejkufry.cz Kupovala jsem si ho právě kvůli tomu tracku. Má spoustu funkcí, včetně bezpečností kapsičky na peníze a doklady. Taky má integrovanej takovej menší batoh. Jsem sním hodně spoko.

D
    Danusina
    Účastník

Ahojky 🙂 No záleží… preferujte moře nebo radši kopečky?

P
    Petran.
    Účastník

Hezkou sobotu všem. Kam je za vás ideální vyrazit v září na dovolenou? Během hlavní sezóny nám to s přítelem nevyšlo, tak se chystáme až teď na konci.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist