Jídelní židlička

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Jídelní židlička

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel E EllinkaSam a poslední změna proběhla před 8 měsíci, 2 týdny.

• Autor
    E
    EllinkaSam
    Účastník

Já mám přesně tuto a je skvělá http://www.feedo.cz/kinderkraft-jidelni-zidlicka-yummy-grey Navíc vyhrála první místo jako Produkt roku 2023.

E
    EvaJasan
    Účastník

Holky, taky jsem u nich jídelní židličku objednávala, ale i další věci jako kočárek, autosedačku a vlastně veškerou výbavičku pro malého. Nakupuju u nich ráda, jsem u nich v clubu a mám slevy na zboží.

P
    Pisinka
    Účastník

Velký výběr mají na e-shopu feedo.cz. Já u nich nakupuju ráda, jsem ve feedo.clubu a mám často slevy na zboží, což je super. Mrkněte na jejich stránky, uvidíte sama.

H
    Holina
    Účastník

Holky, nemáte prosím tip na e-shop, kde mají větší výběr židliček? Budu ráda za komentáře.

H
    HelaStach
    Účastník

My od nich máme taky židličku a spokojenost. Je pevná, stabilní, bezpečná a hlavně kvalitně zpracovaná. Tady na ni máte odkaz http://www.monkeymum.com/p/detska-jidelni-zidlicka-2v1-ruzova

H
    Hanička45
    Účastník

Zdravím, my jsme vybrali židličku na Monkey Mum. Máme od nich vícero věcí a vše mají pevné, stabilní, kvalitní… Za mě velká spokojenost.

P
    Polka
    Účastník

Dobrý večer, doporučíte mi prosím bezpečnou jídelní židličku pro dcerku? Vybírám, ale je jich tolik, že si raději nechám poradit.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist