Jak často dlouho trvá vaše milování?

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Jak často dlouho trvá vaše milování?

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel b bibuska1504 a poslední změna proběhla před 1 týdnem, 5 dny.

• Autor
    P
    Petran.
    Účastník

U nás je to furt hodně podobné. Spíš máme takové etapy, že nás někdy baví delší někdy jen rychlovka. Jasně, že to není jak třeba prvního půl roku vztahu, ale jinak jsem v tomto ohledu spokojená 🙂  Není u vás problém spíš na chlapově straně?

A
      AndyBrandy
      Účastník

No já se obávám, že začal mít problém. Přijde mi jako by měl pořád zájem, jen to prostě nejde jako dřív :/

b
        bibuska1504
        Účastník

Čauky, taky jsem to řešila doma. Nemusí to nutně být o tom že nemá zájem. Často to je tím, že mu to prostě nejde. Můj chlap to nakonec vyřešil tím, že si pořídil přípravky na zlepšení erekce.

A
          AndyBrandy
          Účastník

Děkuj za názor. Mohla by si mi prosím tě doporučit něco? Třeba to používáte vy?

b
            bibuska1504
            Účastník

Jasně, to není žádný tajemství. Chlap bere Láng Čínské štěstí. To je hodně na přírodní bázi. Objednává si to už dlouho ze supererekce.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Hezkou neděli holky. Chci se zeptat, jak dlouho tvá vaše milování s partnerem? My jsme dřív mohli být v posteli třeba i půl dne. Za poslední rok se to hodně změnilo. A docela náhle. Teď je to u nás tak maximálně pět minut a konec. Je to normální v dlouhodobém vztahu? Jak to máte vy?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist