Hubnutí

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Hubnutí

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel b bibuska1504 a poslední změna proběhla před 6 dny, 16 hodinami.

• Autor
    D
    Danusina
    Účastník

<span style=“color: #000000; font-size: 8pt; font-family: Calibri, Arial;“ data-sheets-root=“1″><span style=“font-size: 8pt;“>Ahoj, záleží z kolika a kolik kil chceš zhubnout. Tady si dle toho můžeš vybrat tvůj ideální balíček – </span><span style=“font-size: 8pt; text-decoration-line: underline; text-decoration-skip-ink: none; color: #1155cc;“>https://www.ketodiet.cz/c/vyhodne-balicky/?utm_campaign=B2C_NL_CZ_akce_25KDNIGHT–20240905&utm_content=paticka-kategorie-vyhodne-dietni-balicky-64x64px.jpg&utm_medium=email&utm_source=70210-KetoDiet_CZ&utm_term=19672319832.</span><span style=“font-size: 8pt;“> Chuťově je to moc dobrá ketodieta a dost jsem zhubla, nebyla jsem hladná a cítila jsem se fit. :)</span></span>

b
      bibuska1504
      Účastník

Souhlasím, ketodiet je super ! Já zhubla 12 kilo a byla chuťově moc dobrá, vůbec jsem neměla potřebu hřešit. 😀

J
    JaninkaVesi
    Účastník

Ahojky 🙂 Osobně mám s ketodietou skvělou zkušenost. Pokud potřebuješ zhubnout do určitého termínu, ketodieta může být opravdu efektivní. Já sama jsem díky ní rychle shodila pár kilo a navíc jsem se cítila plná energie 🙂 Strava ketodiety je založená na vysokém příjmu bílkovin a minimálním příjmu sacharidů, což pomáhá tělu spalovat tuky. Doporučila bych se podívat třeba na KetoDiet, s tou mám osobní zkušenost. Mají tam různé plány přizpůsobené podle toho, kolik chceš zhubnout. Navíc máš k dispozici různá jídla – od proteinových nápojů až po tyčinky, takže si určitě najdeš něco, co ti bude vyhovovat. Jen tak mimochodem, jejich tyčinky jsou dokonalý 🙂 Samozřejmě, důležité je také po skončení diety postupně vracet sacharidy zpět a hlídat si jídelníček, aby ses vyhnula jojo efektu. Ale s touto dietou je to v pohodě, protože i po skončení programu můžeš u nich na e-shopu nakupovat nízkosacharidová jídla 🙂 Pečivo mají skvělé 🙂

A
    Alecca
    Účastník

Ahoj, máte někdo zkušenost s ketodietami? Čeká mě v lednu důležitá akce a zjistila jsem, že se nevejdu do šatů, tak bych potřebovala co nejefektivněji zhubnout + se necítím úplně sebevědomě. Díky za Vaše zkušenosti.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist