Hledáte způsob, jak se stylově odreagovat

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Hledáte způsob, jak se stylově odreagovat

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  Devor Romit a poslední změna proběhla před 3 týdny.

• Autor

Devor Romit
    Účastník

Ahoj! Nedávno jsem s přáteli diskutoval o tom, jak moc se může změnit vnímání fotbalového zápasu, pokud je v něm byť jen minimální osobní zájem. Událost, která se míjela, vás uchvátí do poslední chvíle. Intriky, emoce a nadšení – vše v jednom.

Mark
    Účastník

Můj bratr mi vždycky vyprávěl, jak vyhrává v sázkách, a já se smál, že to všechno byla náhoda. Dokud neukázal snímek svých výher, částka byla působivá. Rozhodl jsem se to zkusit sám. Doporučil mi https://mostbet-cz.bet/ – prý sází pouze zde. Zaregistroval jsem se, udělal pár testovacích sázek a ke svému překvapení jsem také začal vyhrávat. Chytil jsem se! Nyní se z toho stal téměř rituál – večer, zápas, sázka a šálek kávy. Hlavní věc je dělat to moudře a bez fanatismu. Existují také opravdu skvělé statistiky o týmech – je vhodné je před zápasem porovnávat.

Alex Brod
    Účastník

V rozhovorech často slýchám fráze jako „teď relaxuji jinak“, ale nikdo neuvádí nic konkrétního. Chápu, že na internetu jsou zajímavé věci, ale abyste na to přišli sami, potřebujete čas. Ale to tam prostě není. Kéž bych narazil na něco osvědčeného, ​​ale ne křičícího z transparentů.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist