FIFA 24 – Stojí za to přejít na nový ročník?

Femina.cz > Fóra > Sport > FIFA 24 – Stojí za to přejít na nový ročník?

Zvolené téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel n nixagoj341 a poslední změna proběhla před 5 dny, 21 hodinami.

• Autor
    n
    nixagoj341
    Účastník

Rozumné rozhodnutí.  A kdo ví, třeba mezitím vyjde nějaký patch, který opraví chyby a hra bude ještě lepší. Tak uvidíme!

m
    menojeg826
    Účastník

Jestli se nepletu, tak první velký turnaj EA Sports FC Pro začíná v dubnu. Minulý rok to bylo fakt dobré, tak doufám, že letos bude konkurence ještě lepší. Každopádně díky za info, asi ještě chvíli zůstanu u FIFA 23 a počkám na slevu.

k
    kasav35341
    Účastník

Jo, o tom jsem slyšel, ale spíš mě zajímají klasické turnaje než sázení Když už jsme u toho, nevíte, kdy bude první velký FIFA e-sport event letos?

n
    nixagoj341
    Účastník

Kariéra je trochu lepší, přidali možnost mluvit s hráči během sezóny a taky trochu upravili přestupový systém, ale pořád je to dost podobné. Pokud tě baví řízení týmu, tak třeba Football Manager ti dá mnohem víc možností. Každopádně, když už mluvíme o zábavě, zkoušel někdo z vás mostbet ? Mají tam docela zajímavé sázky na e-sporty, občas tam hodím pár kaček na FIFA turnaje.

m
    menojeg826
    Účastník

Takže jestli nejsem vyloženě fanatik do Ultimate Teamu, tak asi nemusím spěchat, jo? Jak jsou na tom nové režimy, třeba Kariéra? Zajímalo by mě, jestli konečně vylepšili manažerský režim.

k
    kasav35341
    Účastník

No tak já teda cítím rozdíl hlavně v Ultimate Teamu. Přijde mi, že SBCčka jsou letos trochu férovější a není to tak P2W jako v minulých letech. Ale souhlasím, že kdo čeká nějakou revoluci, asi bude zklamaný.

n
    nixagoj341
    Účastník

Já už ji mám a podle mě to není zas taková revoluce. Hratelnost je trošku plynulejší, hlavně přihrávky a pohyb hráčů, ale jinak stejný pocit jako u 23. Jestli tě zajímají detaily, doporučuju se podívat na oficiální stránky EA Sports, tam mají docela podrobný popis změn.

m
    menojeg826
    Účastník

Tak co říkáte na FIFA 24? Hraju zatím jen demo, ale pořád mi přijde, že je to víceméně jen update FIFA 23 s lepší grafikou. Má smysl kupovat plnou verzi?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist