Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Erotické dárky na vánoce
Erotické dárky na vánoce
Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel L Lilianna a poslední změna proběhla před 4 týdny, 1 dnem.
- AutorPříspěvky
- 13.12.2024 v 23:38#522459
Ahoj, tohle je těžké radit, protože hodně záleží na tom, jak jste v této oblasti zkušený pár a co vám oběma vyhovuje. Každý má trochu jiný vkus a hranice. Ale obecně můžu doporučit podívat se na e-shop Deep Love. Mají tam opravdu široký výběr od elegantních a vkusných kousků až po odvážnější záležitosti. Líbí se mi, že jejich nabídka je kvalitní a přehledná, takže si můžeš snadno vybrat něco, co se hodí přesně pro váš vztah. Sama od nich mám plno věciček do ložnice.
- 14.12.2024 v 12:24#522469
Díky moc Dani, no nějaké zkušenosti už přece jen máme. Ty od nich máš vyzkoušené co přesně? 🙂
- 15.12.2024 v 17:34#522479
To je super, že už máte nějaké zkušenosti – to se pak vybírá mnohem snáz 🙂 Já mám od nich tady tento womanizer https://www.deeplove.cz/womanizer-next-dark-purple . Funguje na principu jemné stimulace pomocí tlakových vln a musím říct, že to stojí za to! Navíc je elegantní, tichý a snadno ovladatelný. Pokud bys měla ještě nějaké otázky nebo chtěla tip na další věci, ráda poradím
- 17.12.2024 v 22:07#522532
- 7.12.2024 v 14:47#522345
Ahoj všem! Vánoce se blíží a hledám inspiraci na originální a trochu netradiční dárky pro svého partnera. Ráda bych mu pod stromeček dala něco, co bude nejen osobní, ale i trochu vzrušující – prostě něco, co zpestří naše chvíle spolu. Máte nějaké tipy na erotické dárky, které byste doporučily?
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.