Erotické dárky na vánoce

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Erotické dárky na vánoce

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel L Lilianna a poslední změna proběhla před 4 týdny, 1 dnem.

• Autor
    D
    Danusina
    Účastník

Ahoj, tohle je těžké radit, protože hodně záleží na tom, jak jste v této oblasti zkušený pár a co vám oběma vyhovuje. Každý má trochu jiný vkus a hranice. Ale obecně můžu doporučit podívat se na e-shop Deep Love. Mají tam opravdu široký výběr od elegantních a vkusných kousků až po odvážnější záležitosti. Líbí se mi, že jejich nabídka je kvalitní a přehledná, takže si můžeš snadno vybrat něco, co se hodí přesně pro váš vztah. Sama od nich mám plno věciček do ložnice.

A
      AndyBrandy
      Účastník

Díky moc Dani, no nějaké zkušenosti už přece jen máme. Ty od nich máš vyzkoušené co přesně? 🙂

D
        Danusina
        Účastník

To je super, že už máte nějaké zkušenosti – to se pak vybírá mnohem snáz 🙂 Já mám od nich tady tento womanizer https://www.deeplove.cz/womanizer-next-dark-purple . Funguje na principu jemné stimulace pomocí tlakových vln a musím říct, že to stojí za to! Navíc je elegantní, tichý a snadno ovladatelný. Pokud bys měla ještě nějaké otázky nebo chtěla tip na další věci, ráda poradím

L
          Lilianna
          Účastník

Tady ten shop mám moc ráda. My si děláme radost i během roku a většinou vybírám u nich, protože ta jejich nabídka je podle mě skvělá 🙂

A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahoj všem! Vánoce se blíží a hledám inspiraci na originální a trochu netradiční dárky pro svého partnera. Ráda bych mu pod stromeček dala něco, co bude nejen osobní, ale i trochu vzrušující – prostě něco, co zpestří naše chvíle spolu. Máte nějaké tipy na erotické dárky, které byste doporučily?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist