Doplňky stravy na podporu plodnosti pro muže

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Doplňky stravy na podporu plodnosti pro muže

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel l leona865 a poslední změna proběhla před 9 hodinami, 30 minutami.

• Autor

Ahojky, já mám dobrou zkušenost s tímhle reproman.cz. Taky jsem před otěhotněním sháněla něco pro partnera, co by bylo určené jen pro muže a narazila na ten reproman. Takhle zpětně těžko říct, co vedlo k tomu, když se podaří bez problémů otěhotnět, ale zrovna tenhle doplněk stravy vyvinuli přímo na klinice léčby neplodnosti ve Zlíně, takže to podle mě bude fakt kvalita. A taky musím říct, že to dost zvýšilo chuť na vyrábění toho miminka 😀 takže já s tím byla spokojená 🙂

l
      leona865
      Účastník

Ahoj, ty jo přesně tohle bral partner taky. Doporučili nám to přímo na klinice, bylo mi hodně sympatický, že mají svůj produkt.

A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahoj, moc hezké, že na to takhle myslíš už dopředu! 🙂 Pro muže bych určitě doporučila vyzkoušet Macu Peruánskou, je to přírodní doplněk stravy, který podporuje hormonální rovnováhu, zvyšuje energii a celkově může pozitivně ovlivnit plodnost. My jsme ji doma vyzkoušeli, když jsme se snažili o miminko, a musím říct, že jsem měla pocit, že to fakt pomohlo. Mám dobrou zkušenost tady s touto z Kratomworldu https://kratomworld.cz/products/bio-maca Navíc je to čistě přírodní produkt, takže žádná chemie. Doporučila bych začít užívat pár měsíců předem, aby se tělo dobře nastartovalo. Držím palce, ať se vám brzy zadaří!

L
    LadyLeny
    Účastník

Ahoj holky, co na podporu plodnosti pro muže? Příští rok plánujeme začít pracovat na miminku a tak bych nás chtěla začít dopovat něčím, co by mohlo pomoct k tomu, aby se nám brzy zadařilo 🙂 Co jsem tak koukala, tak pro ženy je toho spousta, ale něco, co by bylo určené výhradně pro muže? Máte s něčím dobrou zkušenost?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist