Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Doplňky stravy na podporu plodnosti pro muže
Doplňky stravy na podporu plodnosti pro muže
Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel l leona865 a poslední změna proběhla před 9 hodinami, 30 minutami.
- AutorPříspěvky
- 14.12.2024 v 10:26#522467
Ahojky, já mám dobrou zkušenost s tímhle reproman.cz. Taky jsem před otěhotněním sháněla něco pro partnera, co by bylo určené jen pro muže a narazila na ten reproman. Takhle zpětně těžko říct, co vedlo k tomu, když se podaří bez problémů otěhotnět, ale zrovna tenhle doplněk stravy vyvinuli přímo na klinice léčby neplodnosti ve Zlíně, takže to podle mě bude fakt kvalita. A taky musím říct, že to dost zvýšilo chuť na vyrábění toho miminka 😀 takže já s tím byla spokojená 🙂
- 20.1.2025 v 11:08#522866
- 7.12.2024 v 14:30#522342
Ahoj, moc hezké, že na to takhle myslíš už dopředu! 🙂 Pro muže bych určitě doporučila vyzkoušet Macu Peruánskou, je to přírodní doplněk stravy, který podporuje hormonální rovnováhu, zvyšuje energii a celkově může pozitivně ovlivnit plodnost. My jsme ji doma vyzkoušeli, když jsme se snažili o miminko, a musím říct, že jsem měla pocit, že to fakt pomohlo. Mám dobrou zkušenost tady s touto z Kratomworldu https://kratomworld.cz/products/bio-maca Navíc je to čistě přírodní produkt, takže žádná chemie. Doporučila bych začít užívat pár měsíců předem, aby se tělo dobře nastartovalo. Držím palce, ať se vám brzy zadaří!
- 3.12.2024 v 21:15#522266
Ahoj holky, co na podporu plodnosti pro muže? Příští rok plánujeme začít pracovat na miminku a tak bych nás chtěla začít dopovat něčím, co by mohlo pomoct k tomu, aby se nám brzy zadařilo 🙂 Co jsem tak koukala, tak pro ženy je toho spousta, ale něco, co by bylo určené výhradně pro muže? Máte s něčím dobrou zkušenost?
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.