Dobrá reprodukční klinika

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Dobrá reprodukční klinika

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel C Charlottka a poslední změna proběhla před 6 dny, 5 hodinami.

• Autor
    C
    Charlottka
    Účastník

Holky a co ten Zlín a darování vajíček? Chystám se na to a co jsem si tak našla na netu, tak je to hodně dobrá klinika a mám to tam i blízko. Jak to tam probíhá a šly byste tam třeba znovu?

H
    Holina
    Účastník

Sama mám s klinikou dobrou zkušenost. Než jsme se k nim dostali o miminko jsme se neúspěšně snažili 2 roky. U nich ás pořádně vyšetřili a navrhli podstoupit IVF a potom jsem hned otěhotněla. Navíc chválím lidský přístup a rodinnou atmosféru na klinice.

P
    Pisinka
    Účastník

Holky, moc děkuji za komentáře a doporučení. Na kliniku ve Zlíně jsem četla hodně dobrých recenzí, takže je určitě oslovím a snad se nám taky konečně zadaří 🙂

K
    Klára29
    Účastník

Holky, doporučím kliniku ve Zlíně, konkrétně kliniku http://www.ivf-zlin.cz tam nám pomohli a už rok máme zdravého a krásného syna. Na klinice jsou lékaři s velkou praxí a vědí co dělat a jak pomoct. Určitě se nebojte se k nim objednat na konzultaci, tam Vám vše řeknou.

S
    Samnionka
    Účastník

Zdravím, taky si počkám, máme stejný problém a prostě se miminko nedaří. Bohužel mám kolem sebe hodně kamarádek, které jsou na tom stejně.

P
    Pisinka
    Účastník

Dobrý večer, dáte mi doporučení na dobrou reprodukční kliniku, kde Vám pomohli s otěhotněním? My se s manželem snažíme o miminko déle než rok a asi je na čase si nechat nějak pomoct.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist