Darování vajíček

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Darování vajíček

Zvolené téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Z Zuzi.S. a poslední změna proběhla před 1 rokem, 1 měsícem.

• Autor
    Z
    Zuzi.S.
    Účastník

Dají se darovat vajíčka na každé klinice nebo jen někde je možnost podstoupit umělé oplodnění z darovaných vajíček?

K
      Kalenta
      Účastník

To netuším, ale tady je odebírají https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek, jsou tam informace. Já jsem tam byla na umělém oplodnění, ale vajíčka jsem měla své.

Z
        Zuzi.S.
        Účastník

Já nemohu otěhotnět a nevím, jestli jsem vlastně v pořádku. Dělají i takové vyšetření nebo jak to probíhá?

Myslím že každýho věc:-) Já jsem byla darovat.. a od nikoho sem si do toho kecat nenechala 😀

To je fajn 🙂 Mě to teda jako nikdo nevymlouvá.. jen jsem si četla co všechno to obnáší a jako je to mazec..nejvíc se bojím si ty injekce píchat sama 😀

Z toho si vůbec nic nedělej 🙂 Já z toho taky byla zprvu vykolejená, ale je to o zvyku 🙂

A mohla bych se tě prosím tě zeptat kde jsi byla darovat??  :-)))

No jasně že jo 🙂 Je to tady tato klinika http://www.ivfzlin.cz určitě stojí za to:-) pokud nemáš Zlín daleko rozhodně jdi sem 🙂 Všechno ti vysvětlí, na všechno připraví.. jsou tamvšichni opravdu moc milý a ochotní

Nemám vůbec 🙂 To je paráda určitě tuto kliniku ivf zlín zkusím 🙂 díky za doporučení

ahojky… áda bych se zeptala jak se díváte na darování vajíček, jste pro nebo proti? Je tu někdo co tento zákrok podstoupil???

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist