Dárky na Vánoce

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Dárky na Vánoce

Zvolené téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel A Alenka79 a poslední změna proběhla před 9 měsíci, 2 týdny.

• Autor
    m
    michaela77
    Účastník

Zdravím, tak co už máte vše nakoupen a zabaleno? Já ještě ne, bohužel letos se mi to nějak vymklo a nestíhám, nakupuji na poslední chvíli. Ráda bych se zeptala, zda si dáváte i nějaké společné dárky pro celou rodinu, pokud ano budu ráda za tipy.

A
      Alenka79
      Účastník

Já jsem nám koupila lístky na výstavu medúz sem https://svetmeduz.cz/ , která je v Praze, tak se těším až sem půjdeme. Kamarádka zde byla a říkal mi, že se jim zde moc líbilo :-).

I
    IsabelaZlata
    Účastník

Co nějaký hezký baťůžek s motivem oblíbené pohádkové postavičky? To by mohl být hezký dárek, co by udělal radost 🙂

P
      Petran.
      Účastník

Taky si myslím, že by to mohlo potěšit i takhle malou princeznu. My dávali synovi baťůžek se Spidermanem (jeho nejoblíbenější) a z něj nadšený doteď a všem se s ním ve školce chlubí :D. Zkus se podívat na Nejkufry, mají tam v nabídce hezké dětské baťůžky, kdyby tě něco hezkého zaujalo.

m
    marianana
    Účastník

My jsme teď byli v galerii Harfa, vzali jsme děti na bruslení na střeše, dneska ho otevírali a bylo to dokonce zadarmo. Potom si šli děcka dát s manželem horkou čokoládu do vyhřívaného iglú a já oběhala nějaké obchody a koupila už něco pod stromeček. Mají tam teď i Decathlon a nový obchůdek s krásnými vánočními ozdobami, tam jsem si udělala radost zase já 🙂

j
      jaarkkaa
      Účastník

Já se tam taky chystám tak si mě teď úplně navnadila, těším se až nasaju tu pravou vánoční atmosféru. Stáhlas jsem si jejich aplikaci takže se těším, že dobře nakoupím 🙂

m
    majduska2299
    Účastník

Kupujete dětem adventní kalendáře? Já se snažím kupovat vždy z kvalitní čokolády. Letos mi udělali opět radost v Čokoládovně Janek, jelikož přišli s krásným ilustrovaným kalendářem a tentokrát je i výpravný. Povídání je o Antarktidě. Doufám že z něj budou děti nadšené stejně jako já.

D
      Dasinuska
      Účastník

Tam je někde napsáno to povídání u každého okýnka? Jinak ano, kupuji každý rok, bez toho by u nás nemohl být advent. Také se snažím vyhýbat nekvalitní čokoládě.

m
        majduska2299
        Účastník

Na každém okýnku je QR kód, ten nahrajete do telefonu a paní Lucie Výborná Vám poté povídá den po dni o Antarktidě, kde i sama byla https://www.cokoladovnajanek.cz/adventni-kalendar-adventni-antarktidou-s-cokoladou/, bohužel na stránkách je již vyprodaný. 🙁  Kalendář je krásně ilustrován. Už se moc těšíme až si ho 1.12. otevřeme. 🙂

D
    Danka.m
    Účastník

Souhlasím, malá ho taky má a hraje si s ním fakt pořád, takže jako dáreček tohoto plyšáčka určitě doporučím http://www.4kids.cz/rainbocorns-morska-vila-slune

K
    Klára29
    Účastník

Doporučím plyšáka Rainbocorns. To si přeje moje dcerka a je to fakt krásný plyšák s překvapením ve vajíčku. Je to ideální dáreček pro holčičky v tomto věku.

A
    Andy2
    Účastník

A nemáte někdo i tipy kde koupit batoh s motivy Harryhi Pottera? Malej to miluje, tak sháním nějaký dětský batůžek k Vánocům. Prosííím

E
    Esterinda
    Účastník

Maminky, sbírám inspiraci na dárky pro dcerku – má 3 roky a přemýšlím, co by jí mohlo udělat radost. Co kupujete 3 letým holčičkám? Miluje samozřejmě plyšáky, zvířátka a mořské víly.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist