Dárek pro ženu

Femina.cz > Fóra > Móda > Dárek pro ženu

Zvolené téma obsahuje celkem 33 odpovědí. Do diskuze (22 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K Kalenta a poslední změna proběhla před 11 měsíci, 2 týdny.

• Autor
    Z
    Zuzi.S.
    Účastník

Já letos objednávám kosmetiku a parfémy. Nějak jsem neměla moc času chodit po obchodech, tak jsem objednala na notino věci, které vím, kdo co používá.

R
    Rikina
    Účastník

Na Bakly jsem kupovala doplňky do koupelny a teď mamce hrníčky na Vánoce. Mají moc pěkné kousky, mám ráda minimalismus.

a
    adzinka88
    Účastník

Já mám pro mámu mikinu, má ráda sportovní oblečení, knížku, kosmetiku, její oblíbený parfém.

j
      juliebaborska
      Účastník

Jakou? Sháním pro ségru, je na mateřské, takže chce pohodlí 😀

a
        adzinka88
        Účastník

Tommy H z Lucyto, je tam ještě sleva -15%

A
    Anka45
    Účastník

Moje maminka měla letos kulatiny a jelikož si prošla těžkým obdobím, chtěla jsem í udělat radost něčím c by si sama nepořídila.. Našla jsem Nia Šperky a mohu jen doporučit. Mají v Praze i kamennou prodejnu a šperky mají opravdu nádherné! Navíc jsou vyráběny pouze v pár kusech, takže se jedná o limitované edice. Luxusní, překrásné a elegantní.

m
      majduska2299
      Účastník

To je od tebe moc hezké. Tyhle šperky neznám a cestu do Prahy bohužel nemám. 🙁 Je možné podívat se a objednat případně i z eshopu? A o jaké šperky se jedná? Zda zlaté/stříbrné?

A
        Anka45
        Účastník

Samozřejmě mají i eshop https://www.nia-sperky.cz/damske-naramky-na-ruku/damsky-naramek-nialaya-larimar–magnezit-modry-lapis–a-modry-achat-wchco_185/, tento jsem kupovala mamince, má velmi ráda modrou barvu a minerály sbírá již dlouho. Mají i stříbrné či pozlacené, barokní perly či české diamanty. Krásné provedení a kvalitní. 🙂

K
    Kalenta
    Účastník

Jaký obal jsi koupila? Nějaké dózičky?

f
      femuska
      Účastník

Já jsem vzala tento https://www.bakly.cz/krabicka-na-caj-white-6-doz-na-sypany-caj-184015 ´. Kamarádka má ráda sypaný čaj, tak ho bude mít dobře uskladněn.

K
        Kalenta
        Účastník

To jsem nevěděla, že se dají koupit i na sypaný čaj. Vypadá to moc hezky.

f
          femuska
          Účastník

Ano, já jsem je také viděla u nich poprvé. A je to super, v těch sáčkách to skladování není tak dobré.

K
            Kalenta
            Účastník

To je asi pravda, je to takto krásně uspořádané. Ale viděla jsem tam i krásné čajové sady nebo doplňky do koupelny.

f
    femuska
    Účastník

Já jsem dávala jako dárek kamarádce k narozeninám. Obal na čaje s hrníčky a kvalitní čaje. Vím jaké ráda pije a moc ji dárek potěšil.

m
    marianana
    Účastník

Napadlo mě dát Vám sem tip na dáreček třeba pro babičku, maminku či kamarádku. Objednala jsem letos od MK lůžkovin beránkovou mikinu. Je to taková ta dlouhá over size mikina, co je jako deka. Myslím že je to ideální na večer u knížky nebo i u televize s hrnkem dobrého čaje či kakaa.

M
      Mildinka
      Účastník

A z čeho to je vyrobené, to je ten mikroplyš? Mě se to hrozně líbí, ale co jsem viděla jediné na webu tak byla čína a nebo byly hrozně drahé. Mě by se to líbilo, jsem hrozně zimomřivá a tohle bych uvítala. Jaké mají velikosti? Mají i dětské?

m
        marianana
        Účastník

Určitě, mají dámské, pánské i dětské https://www.mkluzkoviny.cz/berankove-mikiny-1685/. Já jsem brala babi to M, ona je drobná, takže myslím že to bude mít dostatečně veliké. Z venku je mikroplyš a vevnitř je beránek. Mají i moc hezké vzory, přemýšlím že objednám i pro sebe, některé tam mají teď s 20% slevou.

M
    Micha-ella
    Účastník

Já jsem mamce kupovala k 50tinám sadu šperku. Náhrdelník a náušnice ze stránek Olivie. Vybrala jsem jí tam ve tvaru kapky a minerálem ametystem, protože má hodně ráda fialovou a minerály a udělal jé velkou radost.

P
      Petran.
      Účastník

To zní dobře náhodou. A mají tam i jiné sady? Mamka ráda nosí a střídá šperky podle příležitosti, tak bych mohla koupit nějaký elegantní set. Jak dlouhá je doba doručení?

M
        Micha-ella
        Účastník

Určitě mají 🙂 https://www.olivie.cz/sada-sperku/. Já jsem se dlouho rozhodovala co vyberu a nakonec jsem zvolila tu sadu s ametystem a jsem ráda, že jsem nešlápla vedle. Mamce se moc líbila a sluší jí. 🙂 Tak věřím že taky něco vybereš, doručení je do 2 dnů, takže to máš za chvíli u sebe. 🙂 ❤️

kvapik
    Účastník

Kdo jste z Prahy tak podle mě se nejlíp vybírá v galerii Harfa ve Vysočanech, je to tam příjemný a mají dobrý průřez různých obchodů 🙂

b
      bertikber
      Účastník

Já tam teď byla i několikrát s dětma, mají tam pro ně přichystaný skvělý akce, je to tam vždycky moc fajn a zase jsem koupila moc hezký věci 🙂

d
      danikk
      Účastník

Jojo tam je to super, chodím tam často, mám na mobilu jejich appku a díky tomu vždycky parkuju zadarmo a pokaždý tam mám nějaký super slevy 🙂

kvapik
        Účastník

Jojo tu mám taky už docela dlouho a už se mi tam nasbíralo hezký množství slev 🙂

J
    JaninaR
    Účastník

Kde mají pěkné a kvalitní kabelky, tak je bagind.cz. Jinde bych si už kabelku nekoupila.

V
      VeveruškaP
      Účastník

Všechno co mají, tak je v kůži jo? I ty batůžky?

danina22
    Účastník

Koukněte na eshop nejkufry.cz mají tam fakt hezký a stylový věci, myslím že určitě dárek vyberete 🙂

K
    Klára29
    Účastník

Holky – moc díky za tip na eshop Iocel! Mají fakt hezké šperky, taky u nich nakoupím 🙂 A šperk jako dárek je určitě dobrá volba 🙂 Která žena nechce dostat šperk 🙂

K
    Kandina
    Účastník

Šperk je jednoznačně dobrá volba pro ženu v každém věku 🙂 Všechny milujeme dostávat šperky a stříbro teď jednoznačně vede a líbí se.

S
    Simonita
    Účastník

Doporučuji hezký stříbrný šperk, mrkněte na iocel.cz.

D
    Danka.m
    Účastník

Zdravím všechny, poradíte dárek pro 50letou ženu? Co by se v tomto věku mohlo líbit?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist