Dárek pod stromeček

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Dárek pod stromeček

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel M Majdinkaa a poslední změna proběhla před 1 měsícem.

• Autor
    b
    bertikber
    Účastník

Já jsem letos hodně dárečků vybrala v galerii Harfa, kdo jste z okolí tak se tam fakt moc příjemně nakupuje a s jejich aplikací taky výhodně 🙂

M
      Majdinkaa
      Účastník

Taky tam ráda chodím, obzvlášť přes Vánoce, to je tam krásná atmosféra a dá se tam strávit i hezké odpoledne s dětma – kluziště, stánky, dinopark..

Ahojky, podívej se tady https://www.feedo.cz/vanocni-vyprodej/hracky-pro-deti/ mají tam teď Vánoční výprodej a ještě i Mikulášskou akci, ta platí do zítra. Tak třeba tam najdeš co hledáš. My od nich máme kočárek i autosedačku a objednávám tam právě i hračky. U nás vedou od mala dřevěné a ty jsou třeba super. Brala jsem tam teď od Woody domeček pro panenky a je parádní.

k
      koralovka85
      Účastník

Jé paráda, moc děkuju! Koukala jsem tam a ještě mají i prodlouženou tu mikulášskou akci a našla jsem i super kuchyňku a i další dřevěné hračky a s tou slevou to vyšlo moc hezky. 🙂

k
    koralovka85
    Účastník

Holky prosím vás co kupujete dětem pod stromeček? Já bych asi potřebovala sehnat nějakou pěknou dřevěnou hračku, kuchyňku, chodítko nebo cokoliv co by malou zabavilo. Nemáte tip na něco kvalitního, hezkého a ne příliš drahého?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist