Dárek k výročí svatby

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Dárek k výročí svatby

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M MarkyMala a poslední změna proběhla před 1 rokem, 5 měsíci.

• Autor
    G
    GabulkaKoc
    Účastník

Ahoj my máme s manželem letos 15 let od svatby a tak bych ho ráda obdarovala nějakým netradičním dárkem. Co si dáváte vy mezi sebou?

M
      MarkyMala
      Účastník

Ahojky, my já jsem tento rok koupila společnou thajskou masáž a k tmu jsem nám koupila sadu na výrobu 3D odlitku  našich rukou z eshopu vzpominkovyodlitek a bylo to moc fajn. Odlitek už máme hotový a máme aspoň pěknou vzpomínku na naše výročí.

H
    Hanička45
    Účastník

Holky, z Bakly mám tyto krásné sklenice na alkohol http://www.bakly.cz/lyngby-glas-sklenice-na-whisky-diamond-35-cl-clear-6-ks-25882 a jsem s nima fakt spokojená.

s
    simona.vrbova
    Účastník

Rodičům jsme k výročí kupovali víkendový pobyt na horách a byli spokojení.

E
    EllinkaSam
    Účastník

To je super nápad, to by se mohlo našim líbit 🙂 Máte ještě doporučení, kde mají hezké sklenice, nejlépe k objednání na internetu?

D
    Danka.m
    Účastník

Co takhle hezké sklenice na alkohol? To se hodí každému 🙂

E
    EllinkaSam
    Účastník

Zdravím, poradíte dárek na výročí svatby? Co koupit rodičům, kteří všechno mají?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist