Cvičení

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Cvičení

Zvolené téma obsahuje celkem 11 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D DendulkaN a poslední změna proběhla před 2 roky, 3 měsíci.

• Autor
    V
    VeveruškaP
    Účastník

Na doma bych rozhodně volila zdravotní obuv, neprodávají se jenom tak, ale proto, že jsou určené na tyto problémy a nebo aby jim i předcházely.

D
      DendulkaN
      Účastník

No kdo má kvalitní obuv, tak jsou bf-pantofle. Hlavně na to, že jsou zdravotní, tak je mají designově fakt moc pěkné.

t
    tana.hadkova
    Účastník

Máte nějaké zaručené tipy na cviky na ploché nohy a celkově na posílení chodila, kotníku…?

S
      Sonia.Cer
      Účastník

Kvůli plochým nožičkám jsme dcerce na doporučení pořídily tady ten kobereček na cvičení https://www.rootyrug.cz/kids-ptacek-boruvka-rooty-fit-zdarma. Dcerku zaujal takže to nebere ani tak, že musí, ale prostě jí to baví potom nerovném povrchu chodit 🙂

m
    milka8
    Účastník

Poradíte něco na namožený svaly a celkově na regeneraci svalů po cvičení?

kvapik
      Účastník

Dobrý je uvolnit svaly po tréninku masáží, dělám to pravidelně a vyplatí se to 😉

m
        milka8
        Účastník

A máš nějaký speciální tipy jak na to? Nikdy jsem nic takovýho nezkoušela.

kvapik
          Účastník

Já si koupila přímo na to masážní set ENERGYflex, podívej se na to je to úplně super 🙂

m
            milka8
            Účastník

Ty jo to vypadá dobře to si hned objednávám ani jsem nevěděla že se něco takovýho dá sehnat 🙂

L
    Lilianna
    Účastník

Ahoj, já jsem na tom stejně a přiznám se, že radu opravdu ocením 🙂

J
    JaninkaVesi
    Účastník

No, mám doma běhací pás. Koupila jsem si tento https://www.fitham.cz/bh-fitness-pioneer-r3. Nebo teda spíš vybrala, chlap koupil. A spokojenost 🙂

A
    Anka45
    Účastník

Ahoj, já bych hrozně ráda začala chodit běhat, ale nějak se mi nejde odhodlat jít ven. Uvažovala jsem o koupi běžeckého pásu. Máte tip na fakt dobrý pás vhodný pro úplné začátečníky? Díky moc.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist