Cvičení

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Cvičení

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel P Polinko a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.

• Autor
    P
    Polinko
    Účastník

Hele, koukala jsem tam na pás. A oni doporučují podložku. Myslíte, že je třeba ji k tomu dokupovat?

M
    MakMak
    Účastník

Ty jo, super, díky moc za info. Já se na ten fitham musím kouknout. Slibuju si už jak dlouho, že si ten stroj pořídím a pořád se k tomu nemám…

J
    JaninkaVesi
    Účastník

Ahoj, já mám doma tento https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t600i a vyhovuje mi maximálně. Koupila jsem si podle nákupního rádce, který má ten shop na svém webu. Moc mi teda pomohl musím říct. Fakt doporučuju orientovat se podle něj 🙂

K
    Katchorka
    Účastník

Jojo, fitham je super shop. Co se týká cvičení, tak já osobně nakupuju jen tam. Mají tam perfektní a hlavně kvalitní věci 🙂

L
    Lilianna
    Účastník

Ahoj, koukni se na fitham. Já jsem si od koupila rotoped a super, jsem nadšená. Mám ho doma, denně na něm jezdím a už je to i vidět, což je super. Mají tam který ti pomůže s výběrem 🙂

K
    Katchorka
    Účastník

Ahoj, já cvičím… Myslím, že na hubnutí nic moc jinýho nezabere 😀 Já mám doma cyklotrenažer https://www.fitham.cz/trinfit-spin-s300 a to mi vyhovuje moc 🙂

l
    libuse86
    Účastník

Ahoj holky, chci se zeptat… Už bude jaro, léto pak už ani nemrknem a je tady taky… Máte osvědčený tip? Chodíte cvičit, běhat nebo jak to řešíte?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist