Co je dobré na unavené oči?

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Co je dobré na unavené oči?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel H Hanička45 a poslední změna proběhla před 3 týdny, 4 dny.

• Autor
    H
    Hanička45
    Účastník

S tím jsem taky spokojená, určitě ho zkuste, mě vyhovuje ta aplikace. Kapky mi vadily a jsem ráda, že jsem na tento sprej narazila http://www.alphega.cz/tears-again-ocni-sprej-s-lipozomy-10-ml

E
    EvaJasan
    Účastník

Holky, já jsem nedávno objevila sprej Tears Again a je super. Prostě ho jen stříknete na zavřená víčka a krásně funguje. Mrkněte, mají ho na alphega.cz.

Kim Jenni
    Účastník

<p class=“MsoNormal“ style=“margin-bottom: 8.0pt; line-height: normal;“><span style=“color: #000000;“><span style=“font-size: 18.6667px;“>This is an excellent article. This is, in my opinion, one of the best posts ever written mapquest directions free map. Your work is excellent and inspiring. Thank you very much.</span></span></p>

S
    Samnionka
    Účastník

S dovolením si počkám na komentáře a doporučení, mám to úplně stejně.

P
    Pisinka
    Účastník

Zdravím, jaké přípravky na unavené a podrážděné oči používáte a jste spokojení? V práci koukám do počítače celý den a večer bych se ještě v klidu mrkla třeba na film nebo přečetla knížku, ale teď to nejde.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist