chromozoom.cz

Femina.cz > Fóra > Krása > chromozoom.cz

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D Danusina a poslední změna proběhla před 7 měsíci.

• Autor

reatger tynsa
    Účastník

@geometry dash subzero Také se chci dozvědět o testování DNA pomocí chromozoom.cz.

S
    Sstrakata
    Účastník

Holky a co si mylsíte o užívání chlorelly nebo ječmene jako doplňku stravy? Četla jsem, že mají řadu příznivých vlivů právě na střevní mikroflóru a nejen na ni.

D
      Danusina
      Účastník

Ahoj,jojo. Chlorella i ječmen jsou prebiotika, takže napomáhají udržet ve střevě optimální mikroflóru a mimo to má třeba příznivý vliv na imunitní systém nebo i psychiku. Já je užívám už delší dobu a objednávám z Green Ways a můžu jen doporučit. Je to záruka kvality.

A
    Andy2
    Účastník

Ahoj, já ano a doporučuju. Výsledky a vše potřebně navíc najdeš v přehledné aplikaci. Teďka si u nich nově můžeš nechat udělat i analýzu střevního mikrobiomu https://chromozoom.cz/mikrobiom/analyza/

victoria feest
    Účastník

Pokud uvažujete o provedení testu DNA od Chromozoom.cz, doporučuji vám udělat si vlastní výzkum a promluvit si se svým lékařem. basketball stars

D
    Deniska11
    Účastník

Ahojky, je tu některá, co si nechala zhotovit DNA testy od chromozoom.cz?

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist