Bytové doplňky

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Bytové doplňky

Zvolené téma obsahuje celkem 18 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel J Jarka50 a poslední změna proběhla před 11 měsíci.

• Autor
    J
    JaninaR
    Účastník

Doporučuju kouknou na Bakly, kde mají velký výběr vkusných a stylových doplňků.

J
      Jarka50
      Účastník

Taky tady nakupuju a naposledy jsem si udělala radost kulatým zrcadlem do koupelny 🙂

m
    michaela77
    Účastník

Taky jsme si nechali udělat obraz z naší svatební fotky a musím říct, že nám to hezky doplňuje obývák, protože tam máme i hezký barvy na té fotky tak to vypadá tak profesionálně.

f
    femuska
    Účastník

Znáte někdo eshop ezidle? Chtěla bych židli k počítači pro syna, ale nevím, jestli jsou kvalitní.

z
      zuzuša
      Účastník

Já od nich nemám židli, ale slyšela jsem na ně chválu, hodně rodiče kupují dětem herní židle.

g
    giska
    Účastník

Mě zaujalo, že si můžu desku navrhnou podle sebe a doplnit i svým textem.

Z
      Zuzi.S.
      Účastník

Je to moc hezký tip na originální skleněný dárek na míru. Určitě o něm taky popřemýšlím.

l
    leoneska
    Účastník

Zkuste se podívat na http://www.onglazz.cz. Určitě vás tento tip zaujme. Mám od nich takto zpracovanou fotografii.

j
      jandulka25
      Účastník

Líbí se mi, že skleněná deska Onglazz se hodí opravdu  do každého interiéru a že si desku můžu navrhout podle sebe.

l
    lenana
    Účastník

Ten fotoobraz je moc hezkej nápad, už mám objednáno 🙂

m
      milka8
      Účastník

Tak to mě těší že jsem dala dobrý tip 🙂

j
    jancajanicka
    Účastník

A kde jste vybrali nábytek do obýváku?

a
    adullkahron
    Účastník

Co holky nádobí? Potřebuju komplet vybavit kuchyni a chtěla bych pěkné nádobí, tak budu ráda, když mi dáte doporučení 🙂

m
    milka8
    Účastník

My si nechali udělat obraz z naší rodinné fotky. Nechávám tu odkaz https://www.svatbomilka.cz/k/s170-fotoobrazy

danina22
      Účastník

To je moc hezkej nápad, děkuju za tip 🙂

L
    Lilianna
    Účastník

No, nevím, ale já od nich doplňky nějak neprožívám. Už to není originál… Ale kde moc ráda nakupuju, tak to je https://www.bakly.cz/. Tam mají originální a taky designové kousky. Tak mrkni tam.

a
    aliska
    Účastník

Na bytove doplnky je skvela Ikea, nebo mobelix… Je toho tam spousta a hlavne spousta inspiraci…

z
    zvonilka
    Účastník

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kde nakupujete bytové doplňky? Chtěla bych na jaro trochu oživit byt 🙂 Tak budu ráda za vaše zkušenosti a tipy 🙂 Budu se moc těšit.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist