Botičky na podzim

Femina.cz > Fóra > Móda > Botičky na podzim

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel A AndyBrandy a poslední změna proběhla před 2 týdny, 5 dny.

• Autor
    A
    AndyBrandy
    Účastník

Ahojky! Pokud hledáš pohodlné boty na podzim, které zvládnou delší procházky a jsou ideální i do chladnějšího a vlhčího počasí, můžu doporučit tady tyto od Barefoot Saltic https://barefootsaltic.cz/produkt/vintero-mustard/. Mám s jejich botami výbornou zkušenost – jsou lehké, flexibilní, mají širší špičku, takže noha má dostatek prostoru, a zároveň dobře hřejí díky kvalitním materiálům. Navíc krásně padnou a pohodlí v nich vydrží celý den. Jsou to perfektní boty na podzimní počasí, a ještě k tomu skvěle vypadají!

J
    JaninkaVesi
    Účastník

Ahoj, my jsme zvolili boty Superfit Breeze – Dětská celoroční obuv Superfit 1-000366-8010 BREEZE – Žirafa Dětská obuv. Ty mají lehkou a flexibilní konstrukci, která dobře padne, a širší špičku pro větší pohodlí 🙂 Navíc jejich zateplení je ideální na chladnější dny. Jinak já mám tento shop moc ráda, mají opravdu super nabídku 🙂

A
    Alecca
    Účastník

Ahojky, sháním tipy na pohodlné boty na podzim, ve kterých zvládnu delší procházky a budou ideální i do chladnějšího a vlhčího počasí. Nejlépe něco lehkého a flexibilního, co dobře padne, ale zároveň trochu hřeje. Ocením, když budou mít širší špičku a budou příjemné na celodenní nošení.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist