Bolestivá menstruace

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Bolestivá menstruace

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M MakMak a poslední změna proběhla před 1 týdnem, 2 dny.

• Autor
    M
    MakMak
    Účastník

Ahoj, mám podobné zkušenosti s bolestivou menstruací. Hodně jsem hledala, co by pomohlo a prostě přírodní produkty jsou top, no 🙂 Já teda užívám Verra Menstruace prémiový komplex Verra Menstruace prémiový komplex pro klidný menstuační cyklus | notino.cz,  který je určený pro zmírnění menstruačních bolestí a pro klidný cyklus. Obsahuje přírodní složky, které pomáhají s křečemi a celkově ulevují od nepříjemných pocitů. Sem tam si dávám taky některé bylinkové čaje, jako je heřmánek nebo zázvor, které mají protizánětlivé účinky. Musím říct, že dohromady mi to hodně pomáhá a bolesti už pomalu neznám 🙂

P
    Petran.
    Účastník

Zdravím tě, tento doplněk je skvělý – https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-plus-60kapsli-klimakterium. Má přírodní složení a mě dost pomohl na předmenstruační bolesti i při menstruaci i celkově na psychickou pohodu a nejsem ani tolik při svých dnech unavená.

K
      Karkolka
      Účastník

Taky můžu doporučit, užívala jsem po vysazení antikoncepce a super, neměla jsem žádné nežádoucí účinky po vysazení, menstruace nebyla tak náročná. 🙂

D
    Danusina
    Účastník

Čauky 🙂 doporučuju tady tyto kapsle https://www.venira.cz/venira-menstruace/ Já je beru už půl roku. Hodně mi to pomohlo vyrovnat hlavně ty hormonální výkyvy a zmírnit nepříjemné příznaky během menstruace. Během „oněch dní“ se cítím líp, než když jsem je nebrala. A celkově je má menstruace méně bolestivá.

b
    bibuska1504
    Účastník

Ahoj, mám bolestivou menstruaci, pobolívá mě břicho primárně, opravdu šílené křeče které mi vystřelují až do beder.  Užíváte někdo nejlépe nějaké přírodní doplňky, které vám zmírnili bolesti? Děkuji za Vaše zkušenosti.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist