Autosedačka – vajíčko

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Autosedačka – vajíčko

Zvolené téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel b barcca a poslední změna proběhla před 11 měsíci, 3 týdny.

• Autor
    b
    bertikber
    Účastník

Já se k tobě připojím. Potřebovala bych pro novorozence a kdyby vydržela i až bude větší bylo by to super.

j
    jaarkkaa
    Účastník

Já bych chtěla autosedačku pro mimi, která půjde dobře polohovat a bude růst s dítětem a bude v protisměru, doporučte prosím, podle vašich zkušeností, díky moc 🙂

v
    verkaherka001
    Účastník

Ráda bych se zeptala, kde jste nakupovali nosítko a hlavně jaké? Snažila jsem si  o tom něco zjišťovat a nejlepší je tedy asi ergonomické a aby byla možnost dát dítě do více poloh. Od miminka až do batolete. Co se Vám nejvíce osvědčilo a s čím jste byly spokojené nebo naopak nespokojené?

m
      majduska2299
      Účastník

Kupovala jsem tento https://www.crystalbaby.cz/adapt-nositko-soft-flex-mesh-natural-beige a byla jsem s ním spokojená. Koukám že mají teď o nové tipy, například ten Aerloom vypadá že bude dobře prodyšný a lehký, ale to nemám vyzkoušeno. Adapt bylo dobré nosítko, prodyšné, nemusela se dokupovat novorozenecká vložka. Bylo tedy na tři polohy, předek, záda a bok, bez možnosti otočit dítě čelem ven. Používali jsme ho cca do 2,5 let, pak už se nosit nechtěl.

v
        verkaherka001
        Účastník

Díky za tip. Na Crystalbaby jsem se dívala právě na Tulu a i na to Ergo, ale nemohla jsem se rozhodnout. Recenze jsou ale super na obojí, takže jsem ráda. 🙂 Aspoň vím na co se více zaměřit. 🙂

B
    Blacka
    Účastník

Holky, já na feedo.cz nakupuju často a e-shop je fakt spolehlivý, má velký výběr a dobré ceny.

D
    Danka.m
    Účastník

Ano, komunikaci můžu doporučit, stejně jako rychlost doručení. Navíc tam mají snad všechno pro mimčo, takže tam nakupuju dost často.

S
    Samnionka
    Účastník

Taky sháním sedačku a tato se mi moc líbí 🙂 Napíšete ještě prosím jak to má e-shop s doručováním? A je spolehlivý?

D
    Danka.m
    Účastník

Mám tuto autosedačku od Maxi-Cosi a je super http://www.feedo.cz/maxi-cosi-autosedacka-coral-360-0-13-kg-essential-graphite-1 Autosedačka je lehoučká, bezpečná a pohodlná.

H
    HelaStach
    Účastník

Maminky, dáte mi doporučení na bezpečnou autosedačku – vajíčko pro dcerku? Má 4 kila a jde mi především o bezpečnost než o cenu.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist