Autosedačka pro novorozené miminko – kde objednat?

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Autosedačka pro novorozené miminko – kde objednat?

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel A Alizee a poslední změna proběhla před 1 rokem, 1 měsícem.

• Autor
    e
    evcasl
    Účastník

Já chci hlavně nějakou certifikovanou, která splňuje všechny normy a je maximálně bezpečná. Vybírám pro novorozence tak prosím poraďte kde koupit opravdu kvalitní, děkuju moc 🙂

B
    Blacka
    Účastník

Taky jsem na jejich stránky nakoukla a nakoupila fakt za super ceny! Slevy mají fakt velké, tak jsem moc ráda.

E
    EllinkaSam
    Účastník

Holky, taky jsem na jejich stránky nakoukla a slevy mají fakt velké, takže nakoupím víc věcí pro miminko. Navíc pro členy Feedo.clubu mají ke každé objednávce ještě dáreček 🙂

M
    Miluška Nová
    Účastník

Doporučím vybírat do 20. září tady http://www.feedo.cz/feedo-dny Mají velkou slevovou akci a slevy na zboží až 50%. Sama mám od nich autosedačku značky MAXI-COSI Pebble 360 Essential Graphite a je skvělá. Taky jsem v jejich věrnostním programu a získávám odměny za nákupy.

K
    Květa B.
    Účastník

Dobrý den, kde objednat za dobrou cenu autosedačku pro novorozené miminko a jakou mi doporučíte? Budu ráda za tipy na konkrétní značku.

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist