Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Sten Lena a poslední změna proběhla před 2 týdny, 1 dnem.
- AutorPříspěvky
- 4.9.2024 v 5:20#520084
<div class=“flex-shrink-0 flex flex-col relative items-end“></div>
<div class=“group/conversation-turn relative flex w-full min-w-0 flex-col agent-turn“>
<div class=“flex-col gap-1 md:gap-3″>
<div class=“flex max-w-full flex-col flex-grow“>
<div class=“min-h-[20px] text-message flex w-full flex-col items-end gap-2 break-words [.text-message+&]:mt-5 overflow-x-auto whitespace-normal“ dir=“auto“ data-message-author-role=“assistant“ data-message-id=“af54253d-f05c-486e-a543-71e373f4e47b“>
<div class=“flex w-full flex-col gap-1 empty:hidden first:pt-[3px]“>
<div class=“markdown prose w-full break-words dark:prose-invert light“>To zní, jako bys popisovala zkušenost s nějakou pomůckou slope game nebo cvičebním nástrojem, pravděpodobně určeným k posílení pánevního dna nebo přípravě na porod.
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div> - 25.8.2024 v 21:16#519917
Mně ho doporučila kamarádka, co má o něco starší mimi, než já, takže ho vyzkoušela dřív a porod taky. Chvilku mi trvalo, než jsem se s ním sžila a cvičení mi nebylo nepřijemné. Zezačátku mi dost vypadával, protože jsem byla stažená. Bylo to tím, že jsem se na cvičení hodně soustředila, zapomínala tím pádem dýchat a mimovolně stahovala svěrače. Pomohla mi jejich online poradna a potom už to šlo jako po másle. Nedám na něj dopustit.
- 24.8.2024 v 19:13#519883
- AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.