focaccia.jpg

Focaccia

Mouku smícháme se špetkou soli a cukru, přidáme vlažnou vodu a kvásek a vypracujeme těsto, které necháme vykynout (cca 40 minut). Poté z těsta vyválíme 2 placky, vmáčkneme do nich pokrájené olivy (množství dle chuti) a povrch potřeme olivovým olejem. Pečeme při 220°C asi 10...

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Focacciu jsem ochutnala v Itálii, byla moc dobrá a teď ji můžu i vyzkoušet upéct.

    l
    lucik21

    Focacciu dělávám občas s olivami a sušenými rajčaty a je vynikající

    l
    ladouch

    Je dobrá, ale nemám ráda olivy, takže bez nich.

    b
    Bobina1

    Focaccia místo chleba mne neláká. Chleba mám ráda.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist