Flíčky se zelím a škvarky

Suroviny

fleky
200 g
kysané zelí
100 g
škvarky
50 g
sádlo
PL
střední cibule
1 ks
sůl
pepř
voda

Postup přípravy:

Fleky uvaříme a prolijeme studenou vodou. Zelí propláchneme vodou, aby nebylo tak kyselé a nasekáme. Škvarky smažíme na sádle a přidáme nadrobno nasekanou cibulku kterou osmahneme do zlatova.

Přidáme zelí, trochu vody a dusíme do měkka. Na závěr přidáme škvarky a fleky, dosolíme a dopepříme.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist