filety-z-pangasia.jpg

Filety z pangasia ve vinném těstíčku

Filety pokapejte citrónem a osolte. Z bílého vína, vajec a mouky vymíchejte hladké těstíčko, přidejte do něj kapku oleje a osolte ho. Filety namáčejte v těstíčku a smažte z obou stran na rozpáleném oleji dozlatova. Podávejte s vařenými bramborami sypanými zelenou petrželkou nebo cibulkovou natí a zeleninovým salátem.

Diskuze

5 komentářů

    s
    sumka55

    Filety z pangasia ve vinném těstíčku – taky bych zvolila jinou rybu, jinak recept vypadá dobře

    j
    jankac

    Filety z pangasia ve vinném těstíčku sú dobré, ale inú rybu by som zvolila.

    l
    lucik21

    Filety z pangasia ve vinném těstíčku vypadají dobře

    b
    Bobina1

    Znám i kvalitnější ryby na přípravu.

    b
    Bobina1

    Filety z pangasia ve vinném těstíčku – občas se to dá.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist