Filet mignon na pepři

filet-mognon-na-pepri-1100x618.jpg

Suroviny

špička ze svíčkové

4 plátky (2 až 3 cm silných)

naložený zelený pepř

1 PL

drcený steakový pepř

1 ČL

hladká mouka

1 ČL

máslo

20 g

worcestr

1 ČL

sůl

dle chuti

olivový olej

dle potřeby

Postup přípravy:

Lehce naklepejte 2-3 cm silné plátky masa, upravte do původního tvaru, potřete solí, pepřem a olejem. Nechte chvíli rozležet, pak je obalte v hladké mouce. Na rozehřáté pánvi potřené olejem je zprudka opečte z jedné a pak i druhé strany, příkon tepla snižte a maso dopečte. Vyndejte ho z pánve a položte na nahřáté talíře. Do pánve přidejte zelený pepř, zastříkněte jej vodou, přidejte máslo, worcester, krátce povařte a přelijte přes maso. Podávejte s různě upravenými bramborami a salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.4.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist