Filé se zakysanou smetanou a kečupem

Filé zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na oleji zpěníme cibuli, na to dáme osolené a okmínované filé a opečeme. Zalijeme troškou vody a dusíme na mírném ohni asi 10 minut.  Mezitím připravíme omáčku ze zakysané smetany, grilovacího koření, kečupu, worchesterové omáčky...

Diskuze

6 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    k
    krockovapavla

    Tento recept mi opravdu hodně chutná.

    x
    xxkouckaxx

    vyzkoušeno ! sýra jsem dala celkem hodně a byla to bašta !

    j
    josef7777

    Filé se zakysanou smetanou delavam podobne, dobry recept.

    b
    bajam

    určitě zkusím, ryby máme rádi a tenhle receptík ještě neznám 🙂

    x
    xxkouckaxx

    olalá – tak tenhle recept vypadá opravdu moc dobře !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist