Filé se smetanou a sýrem

Suroviny

rybí filé
6 plátků
sůl
1 špetka
hladká mouka
2 PL
sladká paprika
1 ČL
brokolice
1 ks
česnek
3 stroužek
zakysaná smetana nebo sladká
1 ks
strouhaný sýr
150 g

Postup přípravy:

Pořiďte si filé, dle počtu hladových krků vaší rodiny. Omyjte je osolte a obalte v hladké nebo polohrubé mouce, kterou jste předtím smíchali se sladkou paprikou. (Pokud by vám vyhovovala ostrá, přeji vám mnoho pálivých zážitků, tuto kombinaci jsem nezkoušela). Do rozpáleného pekáčku naskládejte obalené filé a nechejte po obou stranách osmahnout. Postupně přidávejte brokolici, rozhodně by neměl chybět česnek. Poduste a zalijte zakysanou nebo obyčejnou smetanou, kterou máte zrovna po ruce. Chvíli zapékejte a nakonec posypte strouhaným sýrem, záleží na vaší fantazii a chuti, jež vám s výběrem poradí. Jako přílohu doporučuji na másle opečené brambory, bramborou kaši nebo podušené brambory přímo v pekáčku s kousky filé. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist