Filé po pársku (Indie) s chilli
Vše důkladně rozmícháme s trochou vřelé vody a dáme mírně vařit. Vložíme plátky filé a krátce podusíme.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Vše důkladně rozmícháme s trochou vřelé vody a dáme mírně vařit. Vložíme plátky filé a krátce podusíme.
Recept sa mi páči.
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Nemusí to být špatné, ale toho chilli bych dala méně.
Indická jídla z ryb mi moc teda nechutnají.
no nevím jestli by toto bylo pro nás to pravé – my filé raději smažené
Ryby delame casto, ale v takoveto uprave jeste neznam.