Filé po pársku (Indie) s chilli

Vše důkladně rozmícháme s trochou vřelé vody a dáme mírně vařit. Vložíme plátky filé a krátce podusíme.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Recept sa mi páči.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    b
    Bobina1

    Nemusí to být špatné, ale toho chilli bych dala méně.

    k
    krockovapavla

    Indická jídla z ryb mi moc teda nechutnají.

    x
    xxkouckaxx

    no nevím jestli by toto bylo pro nás to pravé – my filé raději smažené

    m
    maruskaji

    Ryby delame casto, ale v takoveto uprave jeste neznam.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist