Fazolový salát

Suroviny

zelené fazolky ( zmražené nebo čerstvé )
250 g
cibule
1 ks
sýr feta
100 g
rajče
2 ks
olivový olej a sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Fazolky očistíme a lehce povaříme v osolené vodě. Doba vaření záleží na vaší chuti, měly by být lehce křupavé, měkké, ale ne rozvařené. Mražené fazolky jenom proleju vařící vodou a nechám okapat. Necháme je vystydnout, delší kousky překrojíme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Pak fazolky smícháme s najemno nasekanou cibulkou, nakrájenými rajčaty a sýrem nakrájeným na kousky. Osolíme (jestliže se vařiy v osolené vodě, solit už netřeba) a zalijeme olivovým olejem. Promícháme a necháme v lednici pár hodin uležet. Podáváme s pečivem k večeři, nebo jako salát či přílohu k pečeným masům.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.10.2012 1:01| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist