Fazolové lusky na slanině
Z fazolových lusků slijeme nálev a překrájíme je na větší kousky. Prohřejeme v másle, opepříme. Při podávání jednotlivé porce sypeme drobně nakrájenou a dorůžova osmahnutou slaninou.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Z fazolových lusků slijeme nálev a překrájíme je na větší kousky. Prohřejeme v másle, opepříme. Při podávání jednotlivé porce sypeme drobně nakrájenou a dorůžova osmahnutou slaninou.
Fazolové lusky na slanině – tak to vůbec nevypadá špatně
lusky na smetaně – na ně se chystám už dlouho – snad konečně vyzkouším
to vypadá moc dobře
Fazolky máme moc rádi, určitě by to šlo i ze syrových, krátce je opéct na pánvičce na kapce oleje a potom na ně šoupnout tu slaninku.
jednoduché. Fazolové lusky jsem si poslední dobou oblíbila.