Fazole s pórkem a smetanou

Na vymazané plechy naskládáme na kolečka nakrájený pórek, přidáme uvařené fazole posypané vegetou, solí a mátou peprnou. Na fazole naskládáme rajčata nakrájená na kolečka a papriku nakrájenou na proužky. Zalijeme smetanou. Pečeme v troubě na 175 asi 30 minut.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Gravče tavče s pórkem – líbí se mi ten pórek i název jídla !

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá na recept odněkud z Balkánu , podle jména i ingrediencí !

    l
    ladouch

    Dobré suroviny a zajímavé zpracování stojí za vyzkoušení.

    Viky17

    Gravče tavče s pórkem – to vypadá na chorvatské nebo slovinské jídlo, určitě vynikající, jsem pro tyto recepty, vyzkouším :-)))

    j
    jarka0193

    Vypadá to zajímavě, ale nevím, jestli by to u nás někdo jedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist